Anasayfa /  Sağlık

Bakan Koca, yüz yüze eğitimin yeni yol haritasını açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüz yüze eğitimle ilgili Bilim Kurulu'nda yapılan yeni tavsiye kararlarını açıkladı. 5 Ekim günü yapılacak Bakanlar Kurulu'na yeni önerinin sunulacağını söyleyen Koca, "Muhtemelen 2'nci sınıflar, 8 ve 12'ler için Bilim Kurulu'nun bir önerisi var. Bunu netleştirip sunmuş olacağız" dedi.

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2020 20:56

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrasında yüz yüze eğitimle ilgili bilgilendirmede bulundu. Koca, önümüzdeki Pazartesi yapılacak Bakanlar Kurulu'na 2., 8. ve 12. sınıflar için yeni öneri sunacaklarını söyledi.

Toplantıda yüz yüze eğitimle ilgili sorulan soruya Bakan Koca, şu yanıtı verdi: "Bugün eğitimle ilgili durum konuşuldu Bilim Kurulumuzda. Şu ana kadar hazırlık ve birinci sınıflarda ciddi herhangi bir sorun yaşamadık. Pazartesi günü kabine toplantısında da Bilim Kurulunun önerisini gündeme alınmış olundu. Önümüzdeki haftalar bizim daha önce de Bilim Kurulunun düşündüğü bir ve ikinci sınıflar şeklindeydi. Muhtemelen 2. sınıflar, 8 ve 12. sınıflar için Bilim Kurulu önerisi var, muhtemelen önümüzdeki hafta karar alma noktasına gelince zaten açıklamış olacağız."

Etiketler Fahrettin Koca
Yorumlar