Anasayfa /  Foto Galeri

Bakan Koca açıkladı! İşte Koronavirüs için en kritik olan iller

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüs için kritik durumda olan 10 ilin son 1 aydaki, son 1 haftadaki ve son 3 gündeki günlük ortalama vaka sayılarını açıkladı. Bakan Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu’nun İstanbul, Ankara ve Bursa için maske zorunluluğu önerisinde bulunduğunu da duyurdu. Tavsiyenin ardından bu üç ilin valiliklerince maske zorunlu hale getirildi. Yasak kararına uymayanlara ceza verilecek. İşte kritik durumdaki 10 ilin günlük ortalama vaka sayıları...

Bakan Koca açıkladı! İşte Koronavirüs için en kritik olan iller - Sayfa 1

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kritik durumdaki illerin güncel vaka sayılarını açıkladı. Bakan Koca'nın açıklamalarına göre 10 il ve corona virüs vaka sayılarındaki değişim şöyle:

Bakan Koca açıkladı! İşte Koronavirüs için en kritik olan iller - Sayfa 2

İSTANBUL 

Son bir ayda İstanbul`da, günlük ortalama vaka sayısı 653. Son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 620. Son 3 günde ortalama vaka sayısı 616.

Bakan Koca açıkladı! İşte Koronavirüs için en kritik olan iller - Sayfa 3

ANKARA 

Son bir ayda Ankara`da, günlük ortalama vaka sayısı 127. Son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 155. Son 3 günde ortalama vaka sayısı 177.

Bakan Koca açıkladı! İşte Koronavirüs için en kritik olan iller - Sayfa 4

İZMİR 

Son bir ayda İzmir`de, günlük ortalama vaka sayısı 32. Son bir haftada günlük ortalama vaka sayısı 38. Son 3 günde ortalama vaka sayısı 34.