Anasayfa /  Politika

Bakan Gül'den Konya'daki saldırıyla ilgili yeni açıklama!

Adalet Bakanı Gül, "Cumhuriyet Başsavcılığı tüm yönleriyle hangi bulgulara, hangi delillere ulaşacaksa bunları değerlendirecek. İlk bulgulara göre, bu konunun etnik bir temele dayanmadığı konusunda tespitleri var." dedi.

Abone ol
Abone ol 31 Temmuz 2021 21:49

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Konya'nın Meram ilçesinde, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden 7 kişinin yakınlarıyla Saraçoğlu Mahallesi'ndeki taziye evinde görüştü.

Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Gül, dün yaşanan menfur saldırı ve hunharca işlenen cinayetin herkesi derinden üzdüğünü söyledi.

Gül, acının çok büyük olduğunu dile getirerek, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi.

Olay anından itibaren Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından titiz bir çalışma başlatıldığını vurgulayan Gül, "Görevlendirmeler yapıldı. Tüm delillerin toplanması hususunda gerekli talimatlar verildi. Olay yeri inceleme ve tüm deliller çerçevesinde failin yakalanmasına yönelik talimat verildi. Bu konuda emniyet teşkilatımız da bu kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Bu kişinin yakalanıp adalete teslim edileceğini ve adaletin de gereken, hak ettiği cezayı vereceğine inancımız tamdır." diye konuştu.

Etiketler Abdülhamit Gül
Yorumlar