Anasayfa /  Spor

Bakambu içim bomba transfer iddiası!

Süper Lig takımlarından Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gözdesi olan Cedric Bakambu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Bakambu'nun Barcelona'ya transfer olacağı iddia edildi.

Abone ol
Abone ol 30 Kasım 2021 18:06

Beijing Guoan, tecrübeli futbolcuya sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınlayarak veda etti. 30 yaşındaki golcü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Beijing Guoan'dan ayrıldığını duyurdu.

Cedric Bakambu'dan Galatasaray'a kötü haber geldi. Uzun süredir sarı-kırmızılıların transfer gündeminde yer alan 30 yaşındaki golcünün yeni adresi belli oldu.

Cedric Bakambu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Çin Ligi ekibi Beijing Guoan'a veda etti. İspanyol basınından AS, yıldız futbolcunun yeni takımının Barcelona olacağını öne sürdü. 

Haberde, Aguero'nun uzun süre sahalardan uzak kalacak olmasından dolayı arayışlarını sürdüren Barcelona için Bakambu'nun iyi bir fırsat olabileceği belirtildi.

2018'de Villarreal'den Çin'e 40 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Bakambu, Çin'de 87 maçta 58 gol atma başarısı gösterdi.

 

Etiketler Bakambu Barcelona
Yorumlar