Anasayfa /  Politika /  Mhp

Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'nun 'kapak' olsun sözüne yanıt

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM Grup toplantısında konuştu. Bahçeli Kılıçdaroğlu'nun dünkü konuşmasına gönderme yaparak, "CHP ve peşine takılanlar seçime hile karıştırmışlardır. Beka meselesi TC tabelasını geri asmak mıdır? CHP ve peşine takılanlar seçime hile karıştırmışlardır. Beka meselesi TC tabelasını geri asmak mıdır?

Abone ol
Abone ol 08 Mayıs 2019 13:19

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM Grup toplantısında konuştu. Bahçeli Kılıçdaroğlu'nun dünkü konuşmasına gönderme yaparak, "CHP ve peşine takılanlar seçime hile karıştırmışlardır. Beka meselesi TC tabelasını geri asmak mıdır? CHP ve peşine takılanlar seçime hile karıştırmışlardır. Beka meselesi TC tabelasını geri asmak mıdır? Kılıçdaroğlu TC tabelasının bana kapak olduğunu söylüyor. Sana kapak çoktan oldu haberin yok. " diye konuştu.

Bahçeli özetle şunları kaydetti:

“Türkiye’nin normalleşmeye ihtiyacı vardır. Sıkılı yumruklar açılmalıdır. Tereddütle geçirdiğimiz her vakit kalmamıştır. Gerginlikler azaltılmalıdır. Kutuplaşarak mesafe alamayız. Günlük siyasi kavgaları artık bir yana bırakmak zamanıdır, geleceğimizden tasarruf edemeyiz. Önümüze bakmalıyız. Hayallerimizin sınırı yoktur. Biz Türk milletiyiz, bin yıllık kardeşliğin bakiyesiyiz.

Seçim sonuçlarımızla ilgili değerlendirmelerimizi yaptık. 31 Mart’ın kazananı açık ara farkla Cumhur İttifakı’dır. Bize göre 31 Mart düğümü çözmüştür. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi güçlenerek çıkmış Türk milleti konuyu kapatmıştır. 31 Mart’tan hemen sonra , tartışmaların birinci boyutunda İstanbul seçimlerinin akibeti yeri alırken diğerinde de Cumhur İttifakı’nın akibeti yer almıştır.

YSK adaletli bir kararla milletimizin yüreğine su serpmiştir. İstanbul seçimleri üzerindeki tartışmalara son verilmiştir. YSK kararını çarpıtmak , kurul üyelerine kirli bir çabadır. YSK’nın vermiş olduğu kararı alenen karalamak çarpıtmak kurul üyelerine çete üyeleri gibi iftiralarda bulunmak kirli bir ağızdır sakat bir zihniyettir.

31 Mart’tan sonra cumhur ittifakının kopmasını arzulayan zillet çetesine figüranlık yapanlar bekledikleri tepkileri art arda vermişlerdir. Bunları çok da ciddiye almıyoruz. Böyle olunca azıtıyorlar sırtı kaşınan keçiler gibi sağa sola saldırıyorlar. Zaman zaman bunların alıştıkları dilden konuşmak gerekiyor, biz de gereğini yapıyoruz.

Bunlar günlerce utanmadan sıkılmadan MHP ile AK Parti arasında bir sorun varmış gibi yazıp çizdiler. MHP'nin AK Parti'nin altını oyduğunu ahlaksızca ortaya sürdüler. MHP'nin oy oranı yüzde 18,81 ise AK Parti'nin de yüzde 35'tir dediler halbuki İl genel meclisinde iki partinin oyu yüzde 60,42 düzeyindedir.

Bir ara kum torbası değilim çıkış ile rest çeken zat bunlardan birisidir. Gıybet borsası kuruldu, bu sefiller fazilete sırt döndüler. Bu çevreler verimsiz toprak gibidirler.

Cumhur ittifakını bakışımızı 1 Mayıs'ta paylaştım. Müfteriler hayal kırıklığına uğradı. Cumhur ittifakıyla ilgili yorumları ciddiye almıyoruz ama böyle yaptıkça şımarıyorlar. Bilmeyen varsa yeniden söyleyeyim Cumhur ittifakı Türk milletinin ta kendisidir.

CHP’ninve HDP’nin İP’in ekonomis teröristlerin dolduruşuna gelip Türkiye’ye karşı mevziye girmeleri ilkel bir politik dürtünün eseridir. Biber, partıcan, patates edebiyatıyla işsizlik istismarı yapmak çarpıklıktır vicdanen kiralanmadır. Türk milleti kıskaca alınmak istenmektedir. S400 alacağız alamazsınız bedele ağır olur diyorlar. Ya F-35 ya S 400 dayatması ile sabrımızı test ediyorlar.

Terörle mücadelenin sonu ne olursa olsun dibine kadar sürdürülmeli, hıyanetin bedeli ödetilmelidir. Bütün bunların sonunda ABD’ye nasıl güveneceğiz. ABD ile tarihimizin en kötü dönemindeyiz. Cumhur ittifakına dil uzatan ahmakların emperyalizme karşı duruşları yoktur.

Günlerdir İstanbul Seçimlerini konuştuk. İstanbul seçimlerine gölge düştüğü açıktı ve ortadaydı. Sandık kurullarının oluşumunda büyük şüpheler oluşmuştu. YSK üyelerine ‘Kızılay’da yürüyemezsiniz, yüzünüze tükürürler’ diyen CHP’nin çarpık bir grup başkan vekilidir.

CHP ve peşine takılanlar seçime hile karıştırmışlardır. Beka meselesi TC tabelasını geri asmak mıdır? CHP ve peşine takılanlar seçime hile karıştırmışlardır. Beka meselesi TC tabelasını geri asmak mıdır? Kılıçdaroğlu TC tabelasının bana kapak olduğunu söylüyor. Sana kapak çoktan oldu haberin yok. Önce T.C. tabelası asarlar sonra ‘YPG bize mi saldıracak' derler. Çünkü önde başka arkada başkalar.”


Yorumlar