Anasayfa /  Magazin

Bahar Candan'ın sütyensiz fotoğrafı instagramı birbirine kattı!

İşte Benim Stilim yarışmasındaki garip dansı ve ilginç tavırları ile tanınan Bahar Candan dur durak bilmiyor! İnstagram hesabından paylaştığı sütyensiz pozu takipçilerini ikiye böldü, birçoğu Bahar Candan'ı erkek sandı.

Abone ol
Abone ol 11 Haziran 2019 00:31

Hiçbir vasfı yokken İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan ve ilginç dansı ile kısa sürede ilgi odağı olan Bahar Candan instagram paylaşımları ile de sık sık gündem oluyor. Photoshop'un sınırlarını zorladığı pozlarının yanı sıra doğal halini de takipçileri paylaşan Bahar Candan'ın 367 bin takipçisi var.

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 2

Giydiği marka kıyafetleri ve yediği 2 bin liralık makarnası ile magazin basınında sıkça yer alan Bahar Candan'ın bir pozu ise sosyal medyayı fena karıştırdı. Takipçilerini ikiye ayıran paylaşıma yorum yağdı.

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 3

Bahar abi notuyla paylaştığı bu fotoğraf  kısa sürede sosyal medyanın diline düştü. Sütyensiz pozunu paylaşan Bahar Candan'ı birçok takipçisi Bahar erkek sandı ve bu sen olamazsın dedi. Fiziğin erkek fiziği gibi, hemen kaldır bu pozu diyenlerin yanı sıra Bahar Candan'ı arkadan uzun saçlı erkeğe benzetenler de çoğunluktaydı. 

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 4

Her yaptığı olay, her söylediği günlerce konuşulan Bahar Candan'ın Aleyna Tilki çıkışı da magazin basınında geniş yer bulmuştu. Aleyna Tilki'nin kendisine benzemek için onun giydiklerini taklit ettiğini iddia etmişti.

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 5

ABLASINDAN PHOTOSHOP YASAĞI: Ablası Nihal Candan tarafından photoshop yasağı olan Bahar, filtresiz karelerini paylaşmaya başlayınca göbek bağlamış hali ifşa oldu.

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 6

GÖBEK İÇİN HAMİLE DİYEN OLDU: Photoshop kalkınca göbekli hali ortaya çıkan Bahar Candan için 'hamile' iddiaları ortaya atıldı. Candan, "Ne evliyim ne hamile olacak kadar büyüğüm, tatlıcı açtık ve tatlı yiyorum. Karnımı içeri çekmeyi bilmediğim için böyle bir durum oluştu" dedi.

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 7

2 BİN LİRAYA MAKARNA YİYOR: Lüks düşkünü olan Bahar Candan, makarna yemeye 2 bin lira verdiğini söylemiş ve günlerce konuşulmuştu. Katıldığı bir programda ise "Son günlerde çok para harcamaya başladım. Yemek yediğim mekanlara 2 bin TL ödediğim oldu. Makarna ve deniz mahsulleri yiyorum. Bu hesap iki kişiye geliyor. Bazen ben ödüyorum ama genellikle bir arkadaşım var o ödüyor... demişti.

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 8

EVDEN 3-4 BİN TL İLE ÇIKIYORUM: Bahar Candan lüks alemine öyle bir dalmış ki dediğine göre evden dışarıya 3-4 bin lira olmadan adım atmıyor. Gösterişe düşen Bahar Candan -Ben tutumluyumdur, eskiden evden 100 TL 200 TL ile çıkıyordum. Şimdi 3 bin, 4 bin TL ile çıkıyorum- diyerek yine çok konuşulacak sözlere imza atmıştı. 

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 9

AİLEM DAHA AZ HARCA DİYOR - Bizim üç tane iş yerimiz var. Benim aileme şöyle yararım oldu. 17 yaşında popüler oldum. İnsanlar beni görmek için iş yerlerimize akın ediyorlar. Benim sayemde para kazanıyoruz. Ben de o yüzden para harcarken sıkıntı yaşamıyorum. Annem-babam sadece 'biraz daha az para harca' diyor.

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 10

PARALI İSTERİM- Eğer sevdiğim kişinin maddi durumu iyi değilse ben ona destek olurum. Arkasında dururum, iş yapmasını sağlarım. Açık konuşmak gerekirse hayatıma girecek kişinin maddi durumunun iyi olması lazım.''

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 11

İşte Bahar Candan'ın göbek salmış gerçek hali ile photoshop uyguladı kareleri:

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 13

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 17

Bahar Candan sütyensiz fotoğrafını paylaştı instagram karıştı! - Sayfa 20


Yorumlar