Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Bahar Candan kimdir? Bahar Candan neden darp edildi?

Geçtiğimiz günlerde Bursa Uludağ'da katıldığı bir partide seni ve tipini beğenmiyorum diyen Murat D isimli bir adamın saldırısına uğradı. Darp edilen Bahar Candan hastaneye kaldırılırken olayla ilgili ablası Nihal Candan katıldığı programda kardeşinin darp edildiğini ve saldırıya uğradığını açıkladı. Peki Bahar Candan kimdir? Bahar Candan neden darp edildi?

Abone ol
Abone ol 29 Mart 2021 13:26

Bahar Candan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Uludağ'da katıldığı bir partide seni ve tipini beğenmiyorum diyen Murat D. isimli bir kişi tarafından saldırıya uğradığı iddia edilen Bahar Candan hakkında ortaya atılan bir diğer iddia ise Murat D.'nin Bahar Candan'ın erkek arkadaşı olduğu ve lobide başka biri ile görüştüğü için iki sevgili arasında çıkan tartışma nedeniyle Murat D'nin Bahar Candan'ın yüzüne telefon ile vurması nedeniyle yüzünde kesik oluştuğu ifade edildi.

Bahar Candan'ın ablası Nihal Candan ise katıldığı Söylemezsem Olmaz adlı programda kardeşi Bahar Candan'ın saldırıya uğradığını açıkladı. Bahar Candan olay anında yüzüne yumrukla vurulduğunu ablasına söylerken doktorun yüzünde oluşan kesiğin yumruk ile olmadığını kesici bir şey olduğunun doktor tarafından ifade edildiğini söyledi. Nihal Candan son olarak konu yargıda bizzat takipçisi olacağım açıklamasında bulundu.   

Bahar Candan'ın uğradığı saldırının ardından Twitter üzerinden genç kadına binlerce destek mesajı atıldı.

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan’ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor.

Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.

Bahar Candan daha önce de bir moda yarışmasında yarışmıştı.

Yorumlar