Anasayfa /  Kültür sanat /  Sinema

Badem Şekeri nerede çekildi? Badem Şekeri film konusu ve oyuncuları

Başrollerinde Alper Saldıran ve Burcu Özberk’in yer aldığı Anadolu'da geçen Badem Şekeri, izleyicinin karşısına çıkıyor. Peki Badem Şekeri nerede çekildi? Badem Şekeri film konusu ve oyuncuları kim?

Abone ol
Abone ol 17 Nisan 2020 10:57

Badem Şekeri nerede çekildi? Badem Şekeri film konusu ve oyuncuları kim? Koronavirüs nedeniyle kanalların çoğu sinema filmlerini yayınlamaya başladı. Badem Şekeri filmi de bu akşam televizyon ekranlarında seyircisinin karşısında. Komediseverlerin severek izleyeceği Badem Şekeri hakkında bazı detaylar merak ediliyor. Doktor Mehmet’in başından geçen komik olayların anlatıldığı Badem Şekeri filminin başrollerinde Alper Saldıran ve Burcu Özberk’in oynuyor. Peki, Badem Şekeri konusu nedir, oyuncuları kimler? Badem Şekeri filmi nerede çekildi? Merak edilen detaylar haberimizde yer alıyor.

BADEM ŞEKERİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Badem Şekeri filminin çekimleri için ağırlıklı olarak Çanakkale şehri kullanıldı. Ayvacık ilçesinde yer alan Çamkalabak ve Behramkale’de de çekimlerde yer verildi.

BADEM ŞEKERİ FİLM KONUSU NEDİR?

Uzmanlığını tamamlayan, mecburi hizmet görevini yapacağı Yozgat’ın ilçesindeki hastaneye katılmak için yola çıkan Doktor Mehmet’i bir sürpriz beklemektedir. Aşağıdelice köyünün muhtarı Bahri, köye doktor getireceğim vaadiyle muhtar seçilmiş ancak bir türlü amacına ulaşamamıştır. Umudunu kaybetmek üzere olan muhtarın imdadına delice köyünün delice kızı Ayşe yetişir. Mademki devlet onlara bir doktor yollamaz, o zaman onlar kendilerine bir doktor bulacaklardır. Bu yüzden Doktor Mehmet’i kaçırırlar. Kaçırıldığını anlayan Mehmet’in derdini anlatma çabaları sonuç vermez. Köylüler daha ilk gününde hınca hınç doldururlar sağlık ocağını… Duyan gelmiştir. Ama gelenlerin çoğu goygoy peşindedir. Doktorun dediklerini umursamaz, taktıkları isimle “Badem Şekeri aşağı, Badem Şekeri yukarı” kendilerince kafa bulurlar Mehmet’le… Ancak köylünün bilmediği Mehmet’in sakladığı çok önemli bir sırrı vardır. Tüm bu henagemenin içinde Mehmet’in tek tesellisi Ayşe olur. Mehmet, köylülerin elinden kurtulmanın yollarını ararken aşka kapılacak, başına türlü olaylar gelecektir. 

BADEM ŞEKERİ FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Alper Saldıran

Burcu Özberk

Burcu Altın

Mehmet Atay

Yorumlar