Anasayfa /  Foto Galeri

Bade İşçil, Ekrem İmamoğluna çöp isyanı!

Bade İşçil, Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ün yanına gidip, adanın keyfini çıkardı. Her anını paylaşan oyuncu, çöplerin toplanmadığını görünce Ekrem İmamoğlu'na seslendi

Bade İşçil, Ekrem İmamoğluna çöp isyanı! - Sayfa 1

Bade İşçil, Ekrem İmamoğluna çöp isyanı!

Bade İşçil, Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ün yanına gidip, adanın keyfini çıkardı. Her anını paylaşan oyuncu, çöplerin toplanmadığını görünce Ekrem İmamoğlu'na seslendi.

Bade İşçil, Büyükada'da yaşayan annesi Kadriye Gündüz'ün yanına gitti. Oyuncu, önce ağaca çıkıp, dut topladı. Dutları ağaçtan toplayıp, yediği anları Instagram'dan paylaşan İşçil, "Adamın dutları olmuş" diye yazdı.

Bade İşçil, Ekrem İmamoğluna çöp isyanı! - Sayfa 2

İşçil, daha sonra gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Çöplerin biriktiğini ve toplanmadığını gören oyuncu, İstanbul Büyükşehi Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na mesaj gönderdi.

Bade İşçil, Ekrem İmamoğluna çöp isyanı! - Sayfa 3

Çöplerin fotoğrafını Instagram'dan yayınlayan İşçil, "Ama bu güzelliklere bu görüntüler yakışmamış. Yazık, "Burada bugün grev mi var?" dedim ama insanları, "Yok belediyede çöp toplayacak adam yokmuş, ondan" diyor. Belli bu sene denize girilmeyecek adalarda, ama yolda da yürünecek gibi değil" diyerek, Ekrem İmamoğlu'nu etiketledi.