Anasayfa /  Medya /  Dizi

Babil dizisi ekranlara nasıl veda etti?

Star TV'nin, Ay Yapım imzalı sevilen dizisi Babil 20. bölümüyle final yaparak ekrana veda etti. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Babil'in final bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı.

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2020 09:35

Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu, Onur Saylak'ın başrollerde oynadığı Babil dizisi, 20 Kasım Cuma akşamı ekrana gelen 20. bölümüyle final yaptı. Babil'in son bölümüne İrfan, Egemen ve Süleyman arasında yaşananlar damga vurdu.

BABİL FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?
Babil'de parasız kalan İlay'ın yardımına İrfan yetişti. İrfan'ın isteğiyle Kudret, İlay'a para vererek Süleyman'ı terk etmesini istedi. Paraları alan İlay ise Süleyman'dan kaçtı. Diğer yandan ise her şeyini kaybeden Süleyman, İrfan'dan intikam almak için oğlu Deniz'i kaçırdı. İrfan, Deniz'i kaçıran Süleyman'ın yanına gitti. Gözü dönen Süleyman hem İrfan'ı hem de oğlu Deniz'i öldürmek istedi.

SÜLEYMAN EGEMEN'İ ÖLDÜRDÜ!
Ancak İrfan ve Deniz'in imdadına Egemen koştu. Süleyman'ın adamlarını vuran Egemen, Deniz'i dışarı çıkardıktan sonra İrfan'ı da kurtarmak için harekete geçti. Ayağından vurulan Süleyman çaresizlik içinde yerde yatarken karşısında Egemen'i gördü. Ancak kurşunu biten Egemen, Süleyman'ın silahını çekmesiyle üstüne atladı. İkili arasında çıkan boğuşma sırasında vurulan ise Egemen oldu.

İrfan kaçmaya çalışan Süleyman'ı vurdu. Dizide Onur Saylak'ın canlandırdığı Egemen öldü.

AYŞE VE İRFAN'IN YENİ HAYATI
Babil'in final sahnesinde Süleyman'ın ölmediği ve cezaevinde olduğu ortaya çıktı. İrfan ise sevgilisi ve aynı zamanda polis olan Ayşe'ye Babil'in tüm hikayesini anlattı. Son sahnelerde İrfan'ın Egemen'in hayali olan beach club'ı açtığı görüldü.

İrfan ve Ayşe sevgi dolu bir hayat sürerken, yanlarında Deniz de yer aldı.

 

Yorumlar