Anasayfa /  Foto Galeri

Babasının yalvarması ile teslim olmuştu, yakalanacağını anlayınca intihar etti

Antalya'nın Manavgat İlçesinde çok sayıda suçtan aranırken operasyon düzenlenen arkadaşının evinde jandarmaya silahla direnen ve babasının gözü yaşlı çağrıları sonunda teslim olan şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan bir buçuk ay sonra cinayet şüphelisi olarak kıstırıldığı evde yakalanacağını anlayınca intihar etti.

Babasının yalvarması ile teslim olmuştu, yakalanacağını anlayınca intihar etti - Sayfa 1

Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesi Oymapınar yolu üzerinde 2 Nisan tarihinde 25 yaşındaki Selim İyiol isimli genç tabanca ile vurularak öldürüldü. 

Babasının yalvarması ile teslim olmuştu, yakalanacağını anlayınca intihar etti - Sayfa 2

Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT ve Sarılar Jandarma Karakolu ekipleri, Sarılar hudutlarındaki eski muayene istasyonu önünde meydana gelen olayla yaşamını yitiren Selim İyiol’un başta hırsızlık ve uyuşturucu olmak üzere çok sayıda suç kaydının bulunduğunu belirledi. 

Babasının yalvarması ile teslim olmuştu, yakalanacağını anlayınca intihar etti - Sayfa 3

Katil zanlısının Deniz Çekiç olduğunu tespit eden jandarma, zanlının saklanmasına yardım edeceği bilgisi alınan ve 9 suç kaydı bulunan B.E. ile 15 suç kaydı bulunan A.Ö.'yu düzenlediği operasyonla yakaladı.

Babasının yalvarması ile teslim olmuştu, yakalanacağını anlayınca intihar etti - Sayfa 4

Araçta yapılan aramada 18 gram metamfetamin, 10 gram skunk, 29 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan şüpheliler gözaltına alındı.