Anasayfa /  Foto Galeri

Babası tarafından ayağından zincirlenen çocuk yangından son anda kurtarıldı

Bursa'nın Yenişehir ilçesinde bir evde çıkan yangında ayaklarından zincirlenmiş halde alevler arasında kalan çocuk, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Babası tarafından ayağından zincirlenen çocuk yangından son anda kurtarıldı - Sayfa 1

Bursa'da bir evde çıkan yangın müdahaleye gelen itfaiye ekipleri tarafından döndürülürken 11 yaşındaki bir çocuğun evin içerisinde ayaklarından zincirli bir halde alevlerin arasında kaldığı ortaya çıktı. Mahallelinin de yardımıyla çocuğun hayatı son anda kurtarılırken, babanın çocuğu yaramaz olduğu için zincirlediği tespit edildi.

Babası tarafından ayağından zincirlenen çocuk yangından son anda kurtarıldı - Sayfa 2

Yangın, saat 13.00 sıralarında Yenişehir ilçesindeki Tabakhane Mahallesi, Taraklı Sokak'ta çıktı. Tek katlı evde bilinmeyen nedenle çıkan yangını gören mahalleli, durumu itfaiyeye bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaptığı çalışmayla yangını kısa sürede söndürdü. Eve giren itfaiye, yaptığı kontrolde bir odada 11 yaşındaki E.B.'yi ayak bileğinden zincirlenmiş halde buldu. Mahallelinin de yardımıyla zinciri baltayla kesen itfaiye ekipleri E.B.'yi kurtardı.

Babası tarafından ayağından zincirlenen çocuk yangından son anda kurtarıldı - Sayfa 3

Hafif yaralı E.B., olay yerine gelen sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Yenişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Babası tarafından ayağından zincirlenen çocuk yangından son anda kurtarıldı - Sayfa 4

BABASI YARAMAZLIK YAPTIĞI İÇİN ZİNCİRE BAĞLAMIŞ

E.B.'yi, babası Mehmet B.'nin zincirle bağladığı ortaya çıktı. 8 çocuklu baba Mehmet B., oğlu E.B.'nin çok yaramaz olduğunu ve evden çıkmaması için sadece evde gezebilecek kadar bir zincir ile bağladığını söyledi. Böyle bir şeyin olacağını düşünmediğini belirten Mehmet B., çok pişman olduğunu söyledi. Mehmet B.'ye hem mahalleli hem de olayı öğrenenlerden tepki yağdı.