Anasayfa /  Popüler  /  Önemli günler

Babalar Günü ne zaman? Babalar Günü hangi güne denk geliyor?

Hayatımızda büyük bir yeri ve önemi olan babalarımızın kendilerini özel hissetmelerini sağlayan gün olan Babalar Günü’nün tarihi yaklaşıyor. Peki Babalar Günü ne zaman? Babalar Günü hangi güne denk geliyor?

Abone ol
Abone ol 09 Haziran 2020 15:36

Her haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar günü olarak ne zaman kutlanıyor merak konusu oldu. Babasını mutlu etmek ve özel hazırlık yapmak isteyenler tarihi araştırıyor. Hayattaki en özel varlıklarımızın başında gelen babalarımızın özel gününü kutlamak ve onları sevindirmek isteyenler Babalar Günü ne zaman sorusuna yanıt arıyor. 2020’nin Babalar Günü tarihi…

BABALAR GÜNÜ NE ZAMAN?

Babalar günü bu yıl yani 2020’de 21 Haziran Pazar günü kutlanacak.

BABALAR GÜNÜ İÇİN HEDİYE ÖNERİLERİ

Babalar Günü‘nde babanıza güzel ve farklı bir hediye almak için öncelikle onun nelerden hoşlandığını, günlük hayatını düşünün. Kullanışlı bir hediye olsun derseniz iş hayatında ya da günlük hayatta işine yarayacak bir hediyeyi Babalar Günü‘nde babanız için seçebilirsiniz.

Alacağınız hediyeyi kişiselleştirerek daha önce aldığınız hediyelerden farklı bir hale getirebilirsiniz. Örneğin babalar günü için babanıza alacağınız kol düğmesinde isminin baş harfleri olabilir, kutusunda sizin ona mesajınız yazabilir. Her gün iş yaşamında kullandığı kartvizitliğinin yerine isminin yazılı olduğu bir gümüş kartvizitlik de babalar günü için ideal bir hediye olabilir.

Yorumlar