Anasayfa /  Foto Galeri

Babalar Günü mesajları, resimli 2021 babalar günü sözleri

Kısa ve uzun Babalar Günü mesajı bu yıl da eşe, sevgiliye, babaya, kayınpedere ve arkadaşa kutlama yapacak olan kişiler tarafından kullanılacak. Duygusal Babalar Günü mesajları kısa, uzun ve anlamlı olarak tercih edilecek. İşte en güzel Babalar Günü sözleri ve resmi…

Babalar Günü mesajları, resimli  2021 babalar günü sözleri - Sayfa 1

Babalar Günü mesajları, resimli 2021 babalar günü sözleri

Kısa ve uzun Babalar Günü mesajı bu yıl da eşe, sevgiliye, babaya, kayınpedere ve arkadaşa kutlama yapacak olan kişiler tarafından kullanılacak. Duygusal Babalar Günü mesajları kısa, uzun ve anlamlı olarak tercih edilecek.

İşte en güzel Babalar Günü sözleri ve resmi…

Babalar Günü mesajları, resimli  2021 babalar günü sözleri - Sayfa 2

EN GÜZEL VE RESİMLİ BABALAR GÜNÜ MESAJLARI 2021... 

Hayatım boyunca her daim yanımda olan babam, Babalar Günün kutlu olsun.

Yaşlandıkça hayatımı daha iyi hale getirmek için ne kadar fedakarlık yaptığını daha iyi fark ediyorum. Benim için yaptığın bunca şey için ne yapsam yeterince teşekkür edemem! Seni seviyorum babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

Babalar Günü mesajları, resimli  2021 babalar günü sözleri - Sayfa 3

Ne zaman bir şüphe duysam ya da bir tavsiyeye ihtiyacım olsa, hala aklıma gelen ilk kişi sensin babacığım. Babalar Günün kutlu olsun!

Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettim, zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. İyi ki varsın... Babalar Günün kutlu olsun.

En zor durumlarda hepimizi sakinleştirdiğin için teşekkürler. Sen her zaman sarsılmaz desteğimiz oldun. Seni seviyorum. Babalar Günün kutlu olsun!

Babalar Günü mesajları, resimli  2021 babalar günü sözleri - Sayfa 4

Sen benim babamsın hayat kaynağım hayatımda inan tek dayanağım yokluğun içimi, inan yakmakta bıraksalar beni ağlayacağım. Seni çok seviyorum, uzaklardan babalar gününü kutluyorum.

Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.