Anasayfa /  Foto Galeri

Babalar Günü En Güzel Duygusal Kutlama Mesajları, Sözleri ve Hediyeleri 2019

Babalar Günü En Güzel Duygusal Kutlama Mesajları, Sözleri ve Hediyeleri 2019 - Sayfa 1

Babalar Günü En Güzel Duygusal Kutlama Mesajları, Sözleri ve Hediyeleri 2019

Babalar Günü En Güzel Duygusal Kutlama Mesajları, Sözleri ve Hediyeleri 2019 - Sayfa 2

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kutlanan #BabalarGünü, geleneksel olarak her haziran ayının üçüncü haftasının pazar günü kutlanıyor. Babalar günü bu yıl yani 2019’da 16 Haziran Pazar günü kutlanacak. #BabalarGünümesajları merakla araştırılıyor. 2019 Babalar Günü mesajları ve sözleri bu özel günde babasını mutlu etmek isteyen kişilerin merak konusu oldu. Derlediğimiz Resimli Babalar Günü mesajları ile de babanızın mutlu gününü SMS, Whatsapp veya sosyal medya üzerinden paylaşabilir ve onların yüzünü gülümsetebilirsiniz. İşte, 2019 Babalar Günü mesajları!.

Babalar Günü En Güzel Duygusal Kutlama Mesajları, Sözleri ve Hediyeleri 2019 - Sayfa 3

Babalar Günü En Güzel Duygusal Kutlama Mesajları, Sözleri ve Hediyeleri 2019 Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun.. Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun. Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun. Evimizin güneşi bir tanesisin canım babam, kucak dolusu sevgi ve saygılarımla kocaman öpüyorum. Babalar günün kutlu olsun *Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun… *Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım… Babalar Günü En Güzel Duygusal Kutlama Mesajları, Sözleri ve Hediyeleri 2019 Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun.. Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun. Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun. Evimizin güneşi bir tanesisin canım babam, kucak dolusu sevgi ve saygılarımla kocaman öpüyorum. Babalar günün kutlu olsun *Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun… *Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Babalar günün kutlu olsun canım babacım…

Babalar Günü En Güzel Duygusal Kutlama Mesajları, Sözleri ve Hediyeleri 2019 - Sayfa 4

Babalar Günü En Güzel Duygusal Kutlama Mesajları, Sözleri ve Hediyeleri 2019 Dünyadaki en büyük varlığım. Canım babam. Bu özel günde seni ne kadar sevdiğimi söylemek istedim. Babalar günün kutlu olsun canım babam... Evimizin güneşi bir tanesi olan canım babama kucak dolusu sevgi ve saygılarımla. Babacığım bir günümde değil her günümdesin. Babalar günün kutlu olsun. Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven babam, sana layık olmak için yaşıyorum. Babalar günün kutlu olsun. Kollarından daha huzurlu, daha güvenli, yüreğinden daha sıcak ülke yokmuş babacım. Babalar günün kutlu olsun. Dün, bugün ve yarın. Daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizim ki bitimsiz, tanrısal bir sevgi. Babacığım babalar günün kutlu olsun. Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gün sadece senin. Babalar günün kutlu olsun.