Anasayfa /  Foto Galeri

Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri korkuttu! İşte Dünyayı bekleyen büyük tehlike nükleer felaket

Bugüne kadar bütün söyledikleri tutan Dünya tarihinin en büyük kâhinleri arasında yer alan Baba Vanga'nın kehanetleri konuşulmaya devam ediyor. Bu tahminler, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in her türlü silahı kullanmaktan çekinmeyeceğini açıklamasının ardından dünyadaki nükleer savaş endişelerini beraberinde getirdi. Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri ortaya çıktı: İşte dünyayı bekleyen büyük tehlike

Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri korkuttu! İşte Dünyayı bekleyen büyük tehlike nükleer felaket - Sayfa 1

Henüz küçük yaşlarda görme yeteneğini kaybetmesi nedeniyle "Kör kahin" olarak anılan Baba Vanga, senelerdir gerçekleşen kehanetleriyle nam salmış bir isim oldu. 2022 yılında da kehanetleri gerçekleşen isim, koronavirüs pandemisi yanı sıra 2004 yılında 200 binden fazla insanın yaşamını yitirdiği Hint Okyanusu'ndaki deprem ve tsunamiyi de önceden bilmişti. Ünü dünyaya yayılan Vanga, 2022 yılı için de benzer bir kehanette bulunmuş ve Avustralya ile birçok Asya ülkesinde çeşitli doğa felaketlerinin yaşanacağını söylemişti.

Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri korkuttu! İşte Dünyayı bekleyen büyük tehlike nükleer felaket - Sayfa 2

Balkanların Nostradamus'u olarak adlandırılan Baba Vanga’nın vizyonlarının yüzde 85 oranında doğru olduğu öne sürülürken, Bulgar kadının Çernobil nükleer faciasını, Prenses Diana'nın ölümünü, Sovyetler Birliği'nin dağılmasını, 11 Eylül saldırılarını ve Brexit'i öngördüğü iddia edildi.  Baba Vanga'nın 2023 için de bazı kehanetleri vardı.

Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri korkuttu! İşte Dünyayı bekleyen büyük tehlike nükleer felaket - Sayfa 3

1. DÜNYANIN YÖRÜNGESİ ROTASINI DEĞİŞTİRECEK


Baba Vanga, 2023'te Dünya'nın yörüngesinde bir şekilde bir değişiklik yaşayanacağını tahmin etti, ancak bunun detayları verilmedi. Ancak, bu değişiklik ne olursa olsun yıkıcı sonuçları olabilir. Çünkü, gezegenin yörüngesindeki en ufak bir değişiklik bile iklim ve deniz seviyelerinde istenmeyen ve son derece zararlı değişikliklere neden olabilir. 

Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri korkuttu! İşte Dünyayı bekleyen büyük tehlike nükleer felaket - Sayfa 4

Eğer, Dünya Güneş’e biraz daha yaklaşırsa, artan radyasyon ve yükselen sıcaklıklar felakete neden olabilir. Bu, buzulların hızla erimesine, deniz seviyelerinin yükselmesine ve değişimle başa çıkmak için küresel bir acil durum oluşmasına neden olacaktır.

Diğer taraftan, Dünya Güneş’ten biraz daha uzaklaşırsa, saatlerce süren karanlığın olduğu bir buzul çağına girecek ve Dünya'daki yaşam için çok farklı bir dizi feci etkiye neden olacaktır.