Anasayfa /  Güncel

Baba Gültekin'den CHP Milletvekili'yle ilgili çarpıcı iddia!

CHP’li bir vekilin, Pınar Gültekin'in öldürülmesi sonrası baba Gültekin'i arayarak “davadan vazgeç” dediği iddia edilmişti. O iddialar hakkında açıklama yapan baba Sıddık Gültekin, kendisini arayan ismin CHP Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu söyledi.

Abone ol
Abone ol 31 Aralık 2020 16:41

Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in öldürülmesi olayının ardından CHP'li bir milletvekilinin baba Sıddık Gültekin'i telefonla arayarak "davadan vazgeç" dediği öne sürülmüştü.

Baba Sıddık Gültekin, kendisini arayan ismin CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin olduğunu söyleyerek, "Siyasi çıkarım yok, neden yalan söyleyeyim" dedi.

 

Baba Gültekin, iddialarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Defalarca aradı beni. Ne kadar istersen veririz, yeter ki davadan vazgeç dediler. Benim kızıma çok iftira atıldı. İstanbul'un tapusunu verseler vazgeçmeyeceğim davadan.

Ben neden yalan söyleyeyim. Siyasi bir çıkarım mı var? Acılı bir babayım ben. Hiçbir siyasi partiye üye değilim. Ben kişiler üzerinden konuşuyorum. Veli Ağbaba ve Özgür Özel de beni aradı. Aynısını onlara da söyledim.

Açıklama yapmaya mecbur kaldım. Ben yalan söylüyorsam haber çıkmadan önce neden CHP'li belediye başkanını görevden alınıyor?"

Pınar Gültekin'in öldürülmesi
Muğla’da kaybolduktan 5 gün sonra ormanda cansız bedeni bulunan Pınar Gültekin’in eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı tarafından hunharca öldürüldüğü ortaya çıkmıştı. Avcı, genç kızı vahşice dövdüğünü, boğarak öldürüp, cesedini yaktıktan sonra, varille ormanlık alana bıraktığını itiraf etmişti. Avcı ifadesinde cinayeti kıskançlık krizi nedeniyle işlediğini söylemişti.

Yorumlar