Anasayfa /  Medya /  Dizi

Baba 23.Bölümde neler oldu? Baba 23.Bölüm Ful izle

Baba 23.Bölüm SHOW TV ekranlarında 8 Kasım SAlı akşamı yayınlandı. Her bölümü ile SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Baba dizisi son bölü ile de izleyiciyi ekrana kitledi. SHOW TV ekranlarında yayınlandıktan sonra internette de yayınlandı. Peki Baba 23.Bölüm neler oldu? Baba 23.Bölüm Ful izle

Abone ol
Abone ol 09 Kasım 2022 05:46

Baba 23.Bölüm SHOW TVizleyici ekrana kitledi.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga  gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Baba dizisinin yeni bölümü SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlendi

BABA 23.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çöpköy’de Selahattin’in kuralları hayatı gittikçe zorlaştırırken, Emin herkesin umutlarını yeşerten bir hamle yapar fakat olaylar hiç beklenmedik bir noktaya ulaşır. Kadir hiç istemediği bir şekilde Çöpköy halkıyla karşı karşıya gelir.

Ummadığı bir anda tehdit altında kalan Firuze, istemeden de olsa Kadir’i ve Çöpköy’ü çok zor durumda bırakır. İlhan’ın Çöpköy’e gelmesiyle birlikte Büşra ile arasındaki buzlar yavaş yavaş erimeye başlarken İlhan beklemediği bir hesaplaşmayla karşı karşıya kalır.

Aile değerlerine bağlı otoriter bir baba olan Emin Saruhanlı, yakın akrabalarından birinin kaybı sonucunda hatırı sayılır bir servetin tek varisi olduğunu öğrenir. Saruhanlı Ailesi, kasabadaki mütevazı hayatlarını geride bırakarak İstanbul’a taşındığında, Emin ailesini bir arada tutmak için zorlu bir mücadelenin içine girer.

Birçok duyguyu bir arada yaşatacak bir Anadolu hikayesiyle ‘Baba’ yeni bölümüyle Salı 20.00'de Show TV'de!

BABA 23.BÖLÜM FUL İZLE

 

Etiketler Baba dizisi
Yorumlar