Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Baba 22.Bölümde neler olacak? Baba 22.Bölüm Fragmanı izle

Baba 22.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Baba 22.Bölüm Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Baba dizisinin yeni bölümü 1 Kasım Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 01 Kasım 2022 00:32

Baba 22.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Baba 22.Bölümde neler olacak? 

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Baba 22.Bölümde de ekrana kitleyecek

BABA YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Selahattin, Muhsin'e yapılan saldırıyı öğrenince tüm Çöpköy'ün Kadir'in fikirleriyle zehirlenmeye başladığını düşünüp önemli bir hamle yapar.

Kadir, Firuze ile birlikteyken Selahattin'e yakalanmaktan son anda kurtulunca, çok zor bir karar alır. Kadir'in dikkatini çekmeye çalışan Firuze, kendisini tehlikeli bir oyunun içinde bulur. Aylar sonra ilk defa Emin'le yüzleşen İlhan, sebep olduğu şeyleri daha yakından görür. Büşra ile bir kez daha konuştuktan sonra başka çaresinin kalmadığını düşünen İlhan, herkesi şaşırtacak bir karar verir. Çöpköy'ün içinde yeni bir iş kolu yaratan Selahattin, bu işin tehlikeli kısmını yaptırmak için sürpriz bir ismi devreye sokar.

BABA SON BÖLÜM İZLE

Etiketler Baba dizisi
Yorumlar