Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Azize 6.Bölüm 3. Fragmanı İzle | Azize 6.Bölüm İzle

Azize 6.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Azize 6.Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Azize dizisinin yeni bölümü 28 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2019 19:07

Azize 6.Bölüm 3. Fragmanı İzle | Azize 6.Bölüm İzle

Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Azize 6.Bölümde de ekrana kitleyecek

AZİZE YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Azize ve Balkan, yüzleşecek mi?

Azize intikam yolculuğunda aşamayacağı tek engellin Kartal olduğunu anlar. Ne kadar dirense de kalbinin ona doğru aktığını görür. Kartal için de durum aynıdır. İlk kez, birbirlerini tanıma yolunda adım atan Kartal ve Azize; kaçtıkları bu duyguyla da yüzleşmek zorunda kalırlar. Asıl şimdi tüm dengeler değişmiştir.

İskender’in ölümüyle Balkan, kendi yolundaki en büyük engeli kaldırmıştır. Fakat on sekiz yıldır öldü bilinen Zeynep’in eve dönüşü tüm dengeleri değiştirir. Zeynep İskender’in gücüne, Balkan’ın öfkesine, Kartal’ın zekasına sahiptir. Azize için tehlikelerin en büyüğüdür Zeynep…

Adnan’ın Kuzey gerçeğini öğrenmesi, yıllardır ertelenen Yıldız Tuna hesaplaşmasına sebep olur. Bu hesaplaşmanın ağız dalaşıyla kalmayacağı, en az bir kişinin bu kavgadan sağ çıkamayacağı kesindir.

AZİZE SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar