Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Azize 1.Bölüm 5. Fragmanı İzle | Azize 1.Bölüm İzle

Azize 1.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Azize 1.Bölüm 5. Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Azize dizisinin ilk bölümü 19 Kasım Salı akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 17 Kasım 2019 03:51

Azize 1.Bölüm 5. Fragmanı İzle | Azize 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Hande Erçel gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Azize 1.Bölümde ilk kez izleyicisi ile buluşacak

AZİZE YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Azize, tüm masumiyeti ile suç dünyasının en korkulan ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalır.

Azize, genç bir hemşiredir. Mahkûmların aşı günü için hapishaneye gittiğinde hapishane önünde bir suikasta tanık olur. Suikast suç dünyasının önde gelen ailelerinden Alpanlara karşı düzenlenmiştir. Geçmişte bir komiseri öldürmekten mahkûm olan Alpanların büyük oğlu Balkan tahliye olmaktadır. Katilin amacı Balkan’ı öldürmektir ama onun yerine ailenin küçük oğlu Kartal vurulur. Azize Kartal’a müdahale eder ve onun hayatını kurtarır.

Böylece suç dünyasının en korkulan ailelerinden birinin içine girmek zorunda kalır. Azize, tüm masumiyeti ile korkunç bir dünyaya giriyor gibi görünmektedir ama Azize hemşirenin çok büyük bir sırrı, daha önemlisi kimsenin kolay kolay cesaret edemeyeceği tehlikeli bir amacı vardır.

AZİZE SON BÖLÜM İZLE

 

Yorumlar