Anasayfa /  Magazin

Ayşen Gruda'nın torunu: "Benim anneannem, hepimizin annesi..."

Ayşen Gruda'nın doktoru İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ergün Kasapoğlu, ünlü sanatçının vefatı sonrası bir açıklama yaptı. Ayşen Gruda'nın Torunu Emre Gruda da açıklamasında, "Benim anneannem, hepimizin annesi; aramızdan ayrıldı. 'Türk halkı beni nasıl gömeceğini bilir' derdi" dedi.

Abone ol
Abone ol 23 Ocak 2019 16:03

Ayşen Gruda'nın doktoru İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ergün Kasapoğlu, ünlü sanatçının vefatı sonrası bir açıklama yaptı.



Dr. Ergün Kasapoğlu, "Pankreas kanseri nedeniyle yaklaşık 1,5 yıldır hastanemizde dünyadaki en güncel tıbbı tedaviler ile takip edilen, Türk sinema ve tiyatrosunun duayen ismi Ayşen Gruda'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Çocuğundan yaşlısına hayatımızın her anında; anılarımızın içerisinde yer bulan, yaptığı her işle adını tekrar tekrar gönlümüze yazdıran, sahnenin 'Deli Kadın'ı hikayesini yeni dünyasında anlatmak üzere aramızdan ayrıldı" dedi.



Gruda'yı TSİ 13:45'te kaybettiklerini kaydeden Kasapoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:



"Yoğun bakımda devam eden tedavisi boyunca son ana kadar en iyi şekilde bakımını sağlamak adına tüm çalışanlarımızla gönülden destek olduğumuz, yeniden tanıdığımız ve tanıdıkça yeniden hayran olduğumuz sevgili Ayşen Gruda'nın ardından bizi tek sevindiren, süreç boyunca hiçbir ağrı hissetmeden aramızdan ayrılmış olması. Tüm Türkiye'nin ve sevenlerinin başı sağ olsun."



Ayşen Gruda'nın torunu Emre Gruda da açıklamasında, "Benim anneannem, hepimizin annesi; aramızdan ayrıldı. 'Türk halkı beni nasıl gömeceğini bilir' derdi" ifadelerini kullandı.



Gruda'nın cenazesi, Cuma günü öğle namazı sonrası Zincirlikuyu Camii'nde yapılacak töreninin ardından toprağa verilecek.


Etiketler emre gruda
Yorumlar