Anasayfa /  Foto Galeri

Aynı erkek tarafından aldatılan iki kadının yaratıcı intikamı olay oldu

Aynı erkek tarafından aldatılan iki kadının yaratıcı intikamı olay oldu - Sayfa 1

Daha önce ilişki yaşamış oldukları adamdan intikam almak için inanılmaz bir yöntem izledi. İki kadın adamdan birlikte olarak intikam aldı.

Aynı erkek tarafından aldatılan iki kadının yaratıcı intikamı olay oldu - Sayfa 2

Kapıya dayanıp kendilerine katılmak isteyen adama da kahkahalarla yanıt verdiler. İngiltere'de Rianna Brand isimli kadın, sevgilisi Asa Holman'ın bir partide başka bir kadının telefon numarasını aldığını görünce intikam almak için Holman'ın eski sevgilisi Sally isimli kadınla cinsel ilişkiye girdi. Her iki kız, ilişkiye girdiklerini çektikleri videoda kahkahalar atarak anlattı. Asa isimli genç adam, Rianna ile ilişkisi bittikten sonra genç kadını sosyal medya hesabından blokladı. Bunun üzerine Rianna, Asa ile daha önce ilişki yaşamış olan Sally ile irtibata geçti.

Aynı erkek tarafından aldatılan iki kadının yaratıcı intikamı olay oldu - Sayfa 3

GENÇ ADAMI KABUL ETMEDİLER Sally de Rianna'ya, Asa ile ilişkisini Asa'nın yakın bir arkadaşı ile yatmasından dolayı bitirdiğini söyledi. Bunun üzerine sürekli sevgililerini aldatan adama acı bir derse vermek isteyen ikili birlikte olmaya karar verdi. Eski kız arkadaşlarının geceyi beraber geçireceğini duyan Asa, kapılarına gidip ikisini de sevdiğini ve kendilerine katılmak istediğini söylemesine rağmen eski kız arkadaşları genç adamı kabul etmedi.

Aynı erkek tarafından aldatılan iki kadının yaratıcı intikamı olay oldu - Sayfa 4

Vatan'da yer alan habere göre; Rianna ve Sally, yaklaşık iki aylık bir ilişki yaşadıktan sonra ayrıldı.