Anasayfa /  Foto Galeri

Avrasya Araştırma'nın son anket sonuçları dikkat çekti! Erdoğan, Akşener,İmamoğlu...

Avrasya Araştırma'nın Başkanı Kemal Özkiraz Haziran ayı son anket sonuçlarını açıkladı. Açıklanan anket sonuçlarında dikkat çeken sonuçlar yer aldı. 

Avrasya Araştırma'nın son anket sonuçları dikkat çekti! Erdoğan, Akşener,İmamoğlu... - Sayfa 1

Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi Başkanı Kemal Özkiraz, Haziran ayı kamuoyu araştırmasının sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.

Avrasya Araştırma'nın son anket sonuçları dikkat çekti! Erdoğan, Akşener,İmamoğlu... - Sayfa 2

AK Parti'nin oylarının yüzde 30'un altına düştüğünü belirten Avrasya Araştırma Başkanı Özkiraz, "Erdoğan her şekilde kaybediyor" tespitinde bulundu.

Avrasya Araştırma'nın son anket sonuçları dikkat çekti! Erdoğan, Akşener,İmamoğlu... - Sayfa 3

'Bu pazar seçim olsa' kararsızlar dağıtılmadan önce AK Parti'nin oy oranı yüzde 25,  kararsızlar dağıtıldıktan sonra AK Parti'nin oy oranı yüzde 29,4 olarak tespit edildi.

Avrasya Araştırma'nın son anket sonuçları dikkat çekti! Erdoğan, Akşener,İmamoğlu... - Sayfa 4

Özkiraz, İYİ Parti'nin oy oranına ilişkin yaptığı değerlendirmede "İYİ Parti Avrasya Araştırma'nın bir anketinde ilk kez yüzde 15 çıktı ama farkındaysanız son 4 ankette hep şunu söylüyorum: 'İlk defa bir anketimizde 13,5 çıktı', bir sonraki ankette 'İlk defa bir anketimizde 14 bandını geçti', bir sonraki anketimizde 'İlk defa 14,5'ları gördük' ve şimdi diyorum ki ilk defa 15'i gördük. Yani İYİ Parti'de yükseliş trendi hız kesmeden devam ediyor" ifadelerini kullandı.

İşte dikkat çeken ayrıntılar...