Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Atilla Taş, Canan Kaftancıoğlu’na tepki gösterdi

Şarkıcı Atilla Taş, Twitter sohbet odasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu eleştirerek, CHP olarak bana sırt döndünüz. Sırf AK Parti’den üç tane oy kapabilmek için ki kapamayacaksınız, atmadığınız takla kalmadı. CHP kadar kendi tabanına nankör bir parti daha görmedim. Nefret ediyorum artık hepinizden.” dedi.

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2022 10:51

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Karadeniz turuna davet ettiği bir kısım gazetecilere verilen tepkileri, "Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumlardır. Biz bunu çok da önemsemiyoruz" sözleriyle yanıtlayan İBB Sözcüsü Murat Ongun'a tepkiler çığ gibi büyüyor.

Ancak en sert tepki ise ünlü isim Atilla Taş'tan geldi.

Atilla Taş Ongun'a "İBB'nin şımarık çocuğu size desteklerimiz haram olsun" dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Ramazan Bayramı'nda gerçekleştirdiği Karadeniz turuna davet ettiği bazı gazeteciler üzerinden gelen eleştiriler Atilla Taş ve Fazıl Say gibi ünlü isimlerin tepkisine neden oldu.

Gelen tepkilerin ardından İBB Sözcüsü Murat Ongun'dan konuya ilişkin açıklama geldi. Ongun, "Biz bu tartışmaları önemsemiyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir" dedi.

Ongun, açıklamasında "Biz o tartışmaları önemsemiyoruz. Medyanın kendi içerisindeki tartışmalar olarak değerlendiriyoruz. Bu eleştiriler 200-300 kişinin kendi arasındaki yorumları, eleştirileridir. Biz bunu çok da önemsemiyoruz doğrusu. Biz Twitter'a bakmıyoruz.

"Listeyi sayın başkana sunuyorum"

Ben kendi başıma yapmıyorum ki, bu listeyi kendi başıma hazırlamadım. Geziyi hazırlarken listeyi sayın başkana sunuyorum. Sayın başkan onay vermeseydi ben bu geziyi düzenleyebilir miydim? İmamoğlu'nun keyfi yerinde. O, bu tartışmalara bakmıyor. Biz genel fotoğrafın bütününe bakıyoruz."

Atilla Taş'tan sert tepki: İBB'nin şımarık çocuğu

Murat Ongun'un bu açıklamalarına ünlü kesimlerden tepki gecikmedi. En sert tepki ise Atilla TAŞ'dan geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Atilla Taş, Ongun'un açıklamalarına dikkat çekerek sert ifadeler kullandı.

Atilla Taş, "İBB’nin şımarık çocuğu Nagehan mevzusunu insanları aşağılayarak 200-300 kişi tartışıyor umrumuzda değil demiş! Ne oldum olmuşsunuz bakıyorum. Dün açtığım odaya bile 30-40 bin kişi katıldı böyle devam! Size desteklerimiz haram olsun!"

SOHBET ODASINDA CANAN KAFTANCIOĞLU'NA İSE ÇOK SERT ÇIKTI

Öte yandan Atilla Taş, Twitter sohbet odasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu eleştirerek, CHP olarak bana sırt döndünüz. Sırf AK Parti’den üç tane oy kapabilmek için ki kapamayacaksınız, atmadığınız takla kalmadı. CHP kadar kendi tabanına nankör bir parti daha görmedim. Nefret ediyorum artık hepinizden.” dedi.

Yorumlar