Anasayfa /  Magazin

Athena ve Gülben Ergen'den Rıdvan Dilmen'e yanıt!

Rıdvan Dilmen'in başkanlık sistemi için Twitter üzerinden 'Güçlü Türkiye için Evet' adı altında başlattığı 'evet' kampanyasına Athena müzik grubunun solisti Gökhan Özoğuz ve Gülben Ergen'den Atatürk paylaşımlı yanıt geldi.

Abone ol
Abone ol 25 Ocak 2017 21:52

DUVAR – Rıdvan Dilmen, başkanlık sistemini getirecek olan referandumda AK Parti hükümetine destek amacıyla başlattığı ‘Evet’ kampanyasına, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’ın ardından Athena Gökhan ve Gülben Ergen’den de yanıt geldi.

Rıdvan’ın dün akşam başlattığı kampanyayı Ardan Turan ve Burak Yılmaz sürdürdü, bu isimlere şarkıcı Murat Boz ve bakanlar da katıldı.

Rıdvan’ın başlattığı kampanya, bir yerel TV kanalında, Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman’a da yöneltildi. Sporcuların siyasetin içinde olmaması gerektiğini belirten Kocaman, “Bizler sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkmalıyız” yanıtını verdi.

Birgün‘de yer alan habere göre, O ses Türkiye yarışmasında Murat Boz’la birlikte jüri üyesi olan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz ise kendi sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Gökhan Özoğuz’un Atatürk fotoğrafı paylaşıp ünlem koyması dikkat çekti.

Gülben Ergen ise Instagram hesabından Atatürk fotoğrafı paylaşarak “Aldırış etmeyiniz” yazdı.

Kaynak: Duvar


Yorumlar