Anasayfa /  Güncel

Atama kararları Resmi Gazete'de! İşte görev yeri değişen Kaymakamlar, Vali Yardımcıları listesi

İçişleri Bakanlığı'nda düzenlenen mülki idare amirleri atama listesi Resmi Gazete 'de yayımlandı. Kararnamede üç büyük il başta olmak üzere kaymakamları , kaymakam yardımcıları ve vali yardımcılarının da ataması gerçekleştirilirken emniyet müdürlerinde de değişiklikler oldu. Peki Mülki İdare Atama Kararları kapsamında görev yeri değişen kaymakamların isim listesi nedir? İşte yerlerine atanan emniyet müdürü, kaymakam ve vali yardımcılarının isimlerinin yer aldığı o liste

Abone ol
Abone ol 12 Ağustos 2022 11:33

İçişleri Bakanlığı'nda düzenlenen mülki idare amirleri atama listesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararnamede üç büyük il başta olmak üzere toplamda 329 ilçenin kaymakamları değişti. Kaymakam yardımcıları ve vali yardımcılarının da ataması gerçekleştirilirken 13 ilin de emniyet müdürünün değişti. Peki Mülki İdare Atama Kararları kapsamında görev yeri değişen kaymakamların isim listesi nedir? İşte yeni yerlerine atanan emniyet müdürü, kaymakam ve vali yardımcılarının isimlerinin yer aldığı o liste

Resmi Gazete'de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

1. sınıf ilçede görev yapan 46, 2. sınıf ilçede görev yapan 37, 3. sınıf ilçede görev yapan 43, 4. sınıf ilçede görev yapan 104, 5. sınıf ilçede görev yapan 38, 6. sınıf ilçede görev yapan 61 olmak üzere toplam 329 ilçe kaymakamının görev yerleri değiştirildi.

İstanbul'da 12, Ankara'da 4, İzmir'de ise 10 kaymakamın görev yerleri değiştirilirken, kayyumluk görevi de icra eden kaymakamlardan 12'si farklı görevlere atandı, yerlerine yeni kaymakamların ataması yapıldı.

Kararname sonrası boş kalan ilçelere kaymakam vekili görevlendirildi, 922 ilçenin tamamına kaymakam verilmesi sağlandı.

TÜM LİSTEYİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar