Anasayfa /  Eğitim

ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. Atatürk Üniversitesi öğrencileri ATA AÖF sonuçlarını bekliyorlar. İşte ATA AÖF sonuçlarına ilişkin merak edilen soruların yanıtları...

Abone ol
Abone ol 09 Aralık 2017 14:22

ATA AÖF sonuçları için geri sayım sürüyor. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine bağlı öğrenciler Anadolu Üniversite AÖF açıklanmasının ardından beklentilerini artırdılar. Peki ATA AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF SONUÇLARI MAÇI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

 

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 15 gün içerisinde ‘Öğrenci Girişi’ sayfası üzerinden açıklanacak. Öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacak.

ATA AÖF SINAV SORU İTİRAZLARI HAKKINDA

 

Atatürk Üniversitesi, AÖF sınav sorularına itiraz hakkıyla ilgili duyuru yayımladı. Yayımlanan duyuruda;

 

"Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz.

 

Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme,  gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır. 

 

İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin ara sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır.Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

 

Not: Soru itirazları 6 Aralık 2017 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.” İfadeleri kullanıldı."


Yorumlar