27 Nisan 2020 - 03 Mayıs 2020 Haftalık Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR:

Sevgili Koç burçları bu hafta düşünceleriniz ve kararlarınızda ayaklarınızın yere dağa sağlam bastığını özellikle maddi konulara odaklandığınızı hissedeceksiniz. Merkür'ün Koç burcundan çıkarak Boğa burcuna geçiş yapmasıyla birlikte gelirleriniz, maddi kazançlarınız, sahip olduğunuz mülkler ile ilgili konular daha fazla gündeminizde olabilir.İş hayatınında ve işinden elde ettiği gelirden memnun olmayan bir Koç burcuysanız bu hafta ile birlikte gelirinizi arttırmak adına güzel ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili kendinizi eksik gördüğünüz ne varsa tamamlamak ve kendinizi geliştirmek için yeni kararlar
alacaksınız.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA:

Sevgili Boğa burçları bu hafta hedefleriniz ve hayatta almak istediğiniz yol ile ilgili farkındalıklarınız artacak. Olmak istediğiniz yere gelebilmek için nelere ve kimlere ihtiyacınız olduğuna odaklanacaksınız. Kariyer planları, eğitimler ile ilgili bir çok yeni düşünce ve fırsat kapınızı çalabilir. Dış görünüşünüzle ilgili bir takım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz ama bu değişimler her zamankinde çok farklı bir değişim olmasa bile kendinizle ilgilenmek, dış görünüşünüze odaklanmak size çok iyi gelecek.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER:

Sevgili İkizler burçları bu hafta düşüncelerinizde kaybolabilir ve gelecekle ilgili kaygılı, endişeli düşüncelere kapılabilirsiniz.Gelecek ile ilgili beni neler bekliyor,sağlığım ne olacak
işim ne olacak gibi düşünceler sürekli kafanızın içinde dönebilir.Bu dönemde ruhsal ve bedensl sağlığınıza biraz daha özen göstermeniz gerekiyor. Düşüncelerinizi, kaygı ve korkularınız güvendiğiniz insanlarla paylaşarak kendinizi rahatlatabilirsiniz.Kimseyle konuşmak istemiyorsanız bir profesyonelden destek almak bu süre içerisinde size fazlasıyla iyi gelecektir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta sosyal çevrenizle,dostlarınızla,arkadaşlarınızla olan iletişiminiz hız kazanacak.Dostlarınızla konuşacağınız birçok ortak gündeminiz olacak ve bu yeni gündem sizin kafanızı bir hayli meşgul edecek.İşinizden elde etmiş olduğunuz gelirinizle ilgili de güzel ve sağlam adımlar atmak isteyebilirsiniz.Bu dönemde kazancınızı arttıracak yeni iş ve mevcut işinizde yükselme fırsatları gündeminize gelecek.Fırsatları vaktinde değerlendirmeye ve kendinize güvene adımlar atmaya özen gösterin.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN:

Sevgili Aslan burçları bu hafta odak noktanız kariyer hayatınız,hedefleriniz,toplumsal statünüz,patronlarınız ve ebeveynleriniz olacak.Kariyer hayatınızla ilgili özgüveninizin yükseleceği ve kendinizi rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir hafta olacak.Yapmış olduğunuz işlerde kendinizi rahatlıkla ortaya koyarak dikatleri üzerinize çekebileceksiniz.Ebeveynlerinizle ilgili konularda bu hafta gündeminize gelebilir. Anne ve babanızla kurmuş olduğunuz ilişki içerisinde güven odaklı olacak hem onlardan istediğiniz desteği görebilecek hem de siz onlara istedikleri desteği verebileceksiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK:

Sevgili Başak burçları bu hafta eğitim, kişisel gelişim, yurtdışı ve yabancılar ile ilgili konular fazlaca gündeminizi oluşturacak.Yurtdışı ile iş yapan, yabancı müşterileri olan bir Başak
burcuysanız bu dönemde iş ile ilgili iletişim trafiğiniz hızlanabilir.Aynı zamanda eğitim hayatı devam eden bir Başak burcuysanız eğitim hayatnız ve ideallerinizle ilgili kalıcı ve güzel adımlar atabilir aklınıza gelen yeni fikirler ve önünüze gelecek fırsatlar sayesinde istediklerinizi kolaylıkla elde edebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ:

Sevgili Terazi burçları bu hafta odak noktanızı parasal konular oluşturuyor. Gelirler,giderler,harcamalar,borçlar,alacaklar,eşinizin parası ve miras gibi konular gündeminizde olacak. Mevcut bir borcunuz varsa borcunuzu sonlandırmak adına yeni fırsatlar önünüze gelebilir ve sizde kendinizi parasal anlamda daha güçlü hissedebilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde kredi çekmeyi düşünen bir Terazi burcuysanız istediğiniz tarzda ve uygun ödemeli kredi fırsatları yakalayabilirsiniz.Bu dönemde eğer evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili konuşurken iletişiminize özen göstermelisiniz. Miras davası olan bir Terazi burcusanız ise bu dönemde miras durumları ile ilgili haberler alabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP:

Sevgili Akrep burçları bu hafta sizlerin odak noktası ilişkiler olacak.İlişkiler derken sadece mevcut ilişkiniz gibi düşünmeyin her türlü ilişkinizle ilgili konular gündeminize gelecek. Evliyseniz eşiniz, sevgiliniz veya iş ortağınızla ilgili bazı konular gündeme gelebilir.Karşı tarafla konuşurken kendinizi rahatlıkla ifade edebileceksiniz. Aynı zamanda içinde bulunduğunuz ilişkiyle ilgili bir takım yeni kararlar almanız gerekebilir. Bu kararları verirken aceleci davranmamaya ve her şeyi artısı ve eksisi ile hesaplamaya dikkat edin.

YAY VE YÜKSELEN YAY:

Sevgili Yay burçları bu hafta sizlerin odak noktası günlük rutinler, sağlığınız , iş hayatınız ve evcil hayvanlarınız olacak. Sağlığınızla ilgili biraz daha dikkat etmeniz gereken bir süreçtesiniz. Beslenme alışkanlıklarınıza dikkat etmeli zararlı yiyeceklerden ve kötü beslenme alışkanlıklarından uzak durmalısınız. Bu hafta diyete başlama ve sağlıklı yaşam kararları alabilirsiniz. Aynı zamanda mevcut düzeninizle ilgili bir takım sağlam ve güzel değişimlere gitmek adına yeni kararlar alabilirsiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta sizlerin odak noktası aşk hayatınız,flörtleriniz,çocuklarınız ve hayattan keyif aldığınız konular olacak. Aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler bu hafta kapınızı
çalabilir.İlişkisi olan bir Oğlak burcuysanız bu dönemde aranızdaki iletişim güçlü ve güzel bir şekilde artabilir. Birlikte gelecek adına güzel konuşmalar yapabilir hatta yeni kararlar alabilirsiniz.İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysanız aşk kapınızı çalabilir ve güzel bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA:

Sevgili Kova burçları bu hafta sizlerin odak noktası aile,yuva,ev ve ebeveynlerle ile ilgili konular olacak. Bu hafta evinizde ailenizle zaman geçirmek size kendinizi iyi hissettirebilir ve uzun zamandır yapmak isteyip yapamadığınız şeyleri yaparak kendinizle ilgilenebilirsiniz. Parasal anlamda yatırımlar yapmak ev almak, satmak ve taşınmak isteyebilir mevcut düzeninizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Bukonuyla ilgili bu hafta önünüzü yeni ve güzel fırsatlar çıkabilir.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK:

Sevgili Balık burçları bu hafta odak noktanız akrabalar,kuzenler,kardeşler, komşular ve iş hayatınızda olan kişiler ile kurmuş olduğunuz iletişim olacak.Yakın akrabalar ve kuzenlerinizle
ilgili bazı yeni haberler alabilirsiniz.Ticaret ile uğraşan bir Balık burcuysanız işinizle ilgili şehirlerarası iletişiminiz olabiir ve yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz.Kendinizi istediğiniz şekilde ifade  edebileceğiniz ve insanlar üzerinde güzel etkiler bırakacağınız bir hafta olacak.

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

 

Yorumlar