20 NİSAN -26 NİSAN HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ:

Sevgili Koç burçları haftaya başlarken kendinizi hırslı ve hedef odaklı hissedebilirsiniz. Kafanızın içinde sürekli olarak neler yapmanı ve hedeflerinize ulaşmak adına nasıl adımlar atmanız gerektiği dönebilir. Hedef odaklı olmanız iş ve kariyer hayatınız adına oldukça güzel olacak ancak istediklerinizi elde etme konusunda gereksiz stres yapmaktan ve sabırsız olmaktan kaçınmalısınız. 23 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay sizlere parasal anlamda yeni başlangıçlar ve fırsatlar sunacak. İş değiştirmek, gelirini artırmak isteyen bir Koç burcuysanız bu dönemde güzel fırsatlar kapınızı çalabilir. Aynı zamanda ömceden yapmış olduğunuz yatırımlar varsa bu dönemde karşılığını almaya başlayabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA:

Sevgili Boğa burçları bu hafta biraz yalnız kalmak ve içinize dönmek isteyebilirsiniz. Yüzleşmeniz gereken korkularınız aniden aklınıza gelebilir ve sizi rahatsız edebilir. Gelecekle ilgili zaman zaman kaygılar yaşayabilir ve aslında ortada bir durum olmamasına rağmen varmış gibi kendinizi yıpratabilirsiniz. Bu dönemde kaygı duyduğunuz durumların üzerine giderek aslında onların gerçek olmadığını sadece geçmiş kötü tecrübelerin yansıması olduğunu fark edebilirsiniz. 23 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Yeni ay kendinize olan güveninizin artmasını ve hedeflerinize odaklanmanızı sağlayacak. Kabuğunuza çekilmek yerine eksiklerinizi tespit ederek ilerlemeniz gereken yolda ilerleyebileceksiniz. Aynı zamanda kariyer hayatınızla ilgili güzel fırsatlar kapınızı çalabilir.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER:

Sevgili İkizler burçları bu hafta sosyal hayatınızda hareketlenmeler olabilir. Dostlarınız ve arkadaşlarınızka daha çok iletişim kurabilirsiniz.İşinizden elde etmiş olduğunuz gelirle ilgili bazı adımlar atmak ve kazancınızı arttırmak adına adımlar atabilirsiniz. 23 Nisan tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay sizleri biraz daha iç dünyanıza yönelmeye itebilir. Kendi içinizde bazı hesaplaşmalar yapabilirsiniz. Gelecek ile ilgili duymuş olduğunuz kaygılar bu dönemde artış gösterebilir. Ancak korku ve kaygı duyduğunuz sizi aşağı çeken ne varsa bu dönemde çözümüde arkadasından gelecek.Yeter ki kendinizi kurban rolüne sokmayın ve kendinizi yalnızlaştırmayın.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Sevgili Yengeç burçları bu hafta kariyer hayatınızda fazlasıyla hedef odaklı olacaksınız. Mevcut işinizde yükselmek için elinizden geleni ardınıza koymayacak ve yeni adımlar atmak için ihtiyaç duyduğunuz cesareti rahatlıkla bulabileceksiniz. İletişim gücünüz çok kuvvetli olacak ve kendinizi her türlü ortamda net bir şekilde ifade edebileceksiniz. Sadece kendinizi ifade ederken fazla yükselmemeye dikkat edin. 23 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Boğa burcundaki Yeni ay sizlere arkadaşlık ve sosyal çevrenizle ilgili yenilikler getirecek yeni sosyal ortamlara girerek yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Aynı zamanda işinizden elde ettiğiniz gelirle ilgili güzel fırsatlar önünüze gelebilir.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN:

Sevgili Aslan burçları bu hafta enerjiniz yüksek olacak. Yeni eğitimlere katılabilir ve kişisel gelişiminize katkı sağlayabilirsiniz.Yurtdışı ile bağlantılı konular gündemde olabilir.Eğitim hayatı olan bir Aslan burcuysanız bu hafta sınavlarınıza, eğitim hayatınıza odaklanabilir. Ama bu süreçte dikkatinizin dağılmamasına ve fazla aceleci olmamaya özen göstermelisiniz. 23 Nisan tarihinde gerçeklecek olan Yeni ay ile birlikte kariyer hayatınız ve Hedefleriniz ile ilgili yeni ve güzel dırsatlar önünüze gelebilir. İş değişikliği yapmak isteyen veya mevcut işinde yükselmek isteyen bir Aslan burcuysanız gözlerinizi açık tutmalı ve kapınızı çalan
yeni fırsatları vaktinde değerlendirmelisiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK:

Sevgii Başak burçları bu hafta gündeminizde fazlasıyla maddi konular olacak. Gelirler,giderler,borçlar,alacaklar,eşin parasıyla ilgili durumlar gündeminizi oluşturacak.Parasal konular ile ilgili yeni çözümler bulabilir ama bunu yaparken öfkeli ve sabırsız davranmamaya özen göstermelisiniz. 23 Nisan tarihinde gerçeklecek olan Boğa burcundaki Yeni ay ile birlikte yeni eğitimlere başlamak isteyebilirsiniz. Kişisel gelişminizi arttıracak kitaplar okuyabilir ve filmler izleyebilirsiniz bve hayata karşı olan bakış açınız değişebilir.Akademik kariyeri olan bir Başak burcuysanız güzel fırsatlar elde edebilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ:

Sevgili Terazi burçları bu hafta fazlasıyla ilişki odaklı olacaksınız. Eşiniz,sevgiliniz veya varsa ortağınızla olan iletişiminiz güçlü olacak.Ancak iletişim şeklinize biraz dikkat etmeniz gerekebilir.
Konuşmalarınızda birden öfkelenmemeye ve karşınızı sabırla dinlemeye özen göstermelisiniz. 23 Nisan tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay sizlere parasal fırsatlar getirebilir. Var olan bir borcunuz varsa eliniz geçen bir parayla borcunuzu kapatmak isteyebilirsiniz. Evliyseniz eşinizin parasıyla ilgili yeni gelişmler meydana gelebilir. Bu dönemde sadece sağlığınıza biraz dikkat etmeniz gerekecek. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bu dönemde tekrar ortaya çıkabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP:

Sevgili Akrep burçları bu hafta iş ve günlük yaşamınızda fevri davranışlarda bulunmaya ve sabırsızlığa yatkın olacaksınız.Ama unutmayın acele hareket ederek dikkat davranabilir ve bir çok önemli detayı gözünüzden kaçırabilirsiniz. 23 Nisan tarihinde gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte ilişkileriniz hareket kazanacak. Eşinizle,sevgilinizle, varsa iş ortağınızla birlikte yeni adımlar atabilir yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Uzun süredir devam eden bir ilişkiniz varsa ilişkinizi bir üst boyuta taşımak isteyebilirsiniz. Aynı zamanda bu dönemde yeni ve uzun soluklu bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İş ortaklığı olan bir Akrep burcuysanız birlikte güzel ve yeni işlere imza atabilirsiniz.

YAY VE YÜKSELEN YAY:

Sevgili Yay burçları bu hafta sizlerin aşk hayatı hareketlenecek. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysanız yeni flörtler ilginizi çekebilir.İlişkisi olan bir Yay burcuysanız ilişkinizde kurmuş olduğunuz iletişime dikkat etmeli ve fevri hareketlerden, gereksiz yere öfke enerjisine girmekten uzak durmalısınız.Çocuğu olan bir Yay burcuysanız çocuğunuzla eğlenceli vakitler geçirebilir ve adeta sizde çocukluğunuza dönebilirsiniz. 23 Nisan tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay sizlerin yeni iş fırsatları getirecek. Günlük rutinlerinizle ilgili bir takım değişikliklere gitmek isteyebilir ve verimli vait geçirmek için dımlar atabilirsiniz. Bu dönemde biraz sağlığınıza özen göstermeli ve beslenme, uyku alışkanlıklarınıza dikkat etmelisiniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK:

Sevgili Oğlak burçları bu hafta ailenizle yuvanızda çok fazla zaman geçireceksiniz. Ailenizin sizden bazı beklentileri olabilir. Bu beklentileri karşılarken onlarla kurmuş olduğunuz iletşime ekstra özen göstermeli ve kırıcı, fevri davranışlardan uzak durmalısınız.23 Nisan tarhinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay sizlerin aşk hayatını hareketlendirecek. Yalnız olan Oğlak burçlarını yeni aşklar kapısını çalabilir. Yeni tanıştığınız kişiler varsa onlar aracılığı ile yeni insanlar tanıyarak flört edebilirsiniz. İlişkisi olan Oğlak burçları ise ilişkisine yeni boyutlar kazanırabilir ve sevgilinizle olan iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Bu dönemde ayrıca kendinize yeni hobiler edinebilir ve hayattan daha fazla keyif almanın yollarını arayabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA:

Sevgili Kova burçları bu hafta yakın akrabalarla,kuzenlerle ve komuşularınızla ilgili bir takım olaylay ve konular gündeminize gelebilir. Sizler bu durumda fazlasıyla çözüm odaklı olacaksınız. Ancak zaman zaman iletişim kurarken fevri davranışlarda bulunmamaya ve gereksiz öfkelenmemeye dikkat etmeniz gerek. 23 Nisan tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay sizlere ailevi konularda, evinizle,yuvanızla ilgili  konularda bir çok yeni gelişme ve fırsat getirebilir. Taşınmak isteyen bir Kova burcuysanız eğer bu dönemde evinizi taşımak, ev alıp, satmak ile ilgili bir çok yeni gündeminiz olabilir.Uzun zamandır taşınmak isteyip taşınamıyorsanız bu dönemde gözlerinizi dört açmalı ve fırsatları gözden kaçırmamalısınız.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK:

Sevgili Balık burçları bu hafta parasal konular fazlasıyla odak noktanızda olacak. Gelirimi nasıl arttırabilir,yeni iş imkanları nasıl bulabilirim, mevcut işimi nasıl büyütebilirim gibi sorular
sürekli olarak kafanızın içinde dönecek .Sizlerde bu konular ile ilgili yeni ve hızlı adımlar atabilir ve karşılığını alabilirsiniz. Ancak bu dönemde sabırsız ve dikkatsiz davranışlardan kaçınmalısınız. 23 Nisan tarihinde Boğa burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay sizlerin gündemine yakın akrabalar,kuzenler, kardeşler, komşular ile ilgili bir takım yeni olayları getirebilir. Uzun zamandır çözüme kavuşturamadığınız konular varsa bu dönemde
sonuca ulaştırabilirsiniz.

 

BÜŞRA BAYSAL'I TAKİP ETMEK İÇİN 

          

Yorumlar