Anasayfa /  Spor

Aspor canlı izle - Erzurumspor Trabzonspor şifresiz canlı maç izle

Erzurumspor Trabzonspor maçı ertelendi mi? Aspor kupa maçı canlı izle. Erzurumspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor, Erzurum’da sürpriz istemiyor. Erzurumspor Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya geliyor. İlk maçta rakibin 5-0 yenerek rövanşa avantajlı çıkacak olan Trabzonspor, Erzurum'da sürpriz yaşamak istemiyor. Peki Erzurumspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aspor canlı izle - Erzurumspor Trabzonspor izle.

Abone ol
Abone ol 13 Şubat 2020 16:30

Erzurumspor Trabzonspor maçı ertelendi mi? Aspor kupa maçı canlı izle. Erzurumspor Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor, Erzurum’da sürpriz istemiyor. Erzurumspor Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya geliyor. İlk maçta rakibin 5-0 yenerek rövanşa avantajlı çıkacak olan Trabzonspor, Erzurum'da sürpriz yaşamak istemiyor. Peki Erzurumspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Erzurumspor Trabzonspor maçı ertelendi mi? Aspor kupa maçı canlı izle

Erzurumspor Trabzonspor maçı ertelendi mi? Aspor kupa maçı canlı izle

Türkiye Kupası çeyrek final maçları Erzurumspor Trabzonspor maçı ile devam ediyor. Rövanş maçına skor avantajı ile çıkacak olan Trabzonspor ilk maçta rakibin 5-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başarmıştı. Karadeniz ekibi, tur atlayarak 6 sezon sonra kupada yarı finale yükselmek istiyor.

ERZURUMSPOR TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

rzurumspor Trabzonspor maçı Kazım Karabekir Stadı’nda 13 Şubat Perşembe günü saat 17:00’de başlayacak mücadele ASPOR’dan canlı yayınlanacak.

ERZURUMSPOR TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL İLK 11

BB Erzurumspor: Kayacan, Yusuf, Aykut, Merhan, Batuhan, Obertan, Hasan, İbrahim, Emrah, Cenk Ahmet, R. Muhammed

Trabzonspor: Uğurcan, Kamil Ahmet, Hosseini, Campi, Serkan, Abdulkadir Parmak, Ndiaye, Doğan, Guilherme, Bilal, Ekuban

Yorumlar