Anasayfa /  Foto Galeri

Aslı Enver'den hamilelik açıklaması! Sessizliğini bozdu

Geçtiğimiz aylarda ani bir kararla nikah masasına oturan Ünlü oyuncu Aslı Enver'in hamile olduğu iddia edilmişti. Ünlü oyuncu hamileliği hakkında ilk kez açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Aslı Enver'den hamilelik açıklaması! Sessizliğini bozdu - Sayfa 1

Ünlü oyuncu Aslı Enver, yaklaşık 6 aydır aşk yaşadığı sevgilisi Berkin Gökbudak ile 12 Kasım'da ani bir şekilde evlendi.

Aslı Enver'den hamilelik açıklaması! Sessizliğini bozdu - Sayfa 2

HAMİLE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Son olarak Enver’in, iki aylık hamile olduğu ortaya çıkmıştı. Oyuncunun, çekimlerine önümüzdeki günlerde başlayacağı diziyi, hamileliği sebebiyle bırakmak zorunda kaldığı öğrenilmişti.

Aslı Enver'den hamilelik açıklaması! Sessizliğini bozdu - Sayfa 3

Oyuncu Aslı Enver, önceki akşam rol aldığı “Sırça” oyunu sonrası gazetecilerin sorularına yanıver verdi. Hamileliği ile ilgili “Benim için yeni bir dönem. Bu konuyla ilgili bana biraz zaman verirseniz, daha rahat konuşabilirim o zaman” diyen Enver, “Konuşmaya çekiniyorum şu anda. İsim düşünmek için de henüz çok erken” dedi.

Aslı Enver'den hamilelik açıklaması! Sessizliğini bozdu - Sayfa 4

"HER ŞEY YOLUNDA, ÇOK MUTLUYUZ”
Hürriyet’te yer alan habere göre, “Oyunumuz harika gidiyor. Seyirci çok severek izliyor. Biletlerimiz her oyunda hemen tükeniyor. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum” diyen Aslı Enver, sürpriz evliliğiyle ilgili soruya “Evlilik iyi. Güzel bir şey yani. Her şey yolunda, çok mutluyuz” yanıtını verdi.