Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Aslan'a Erzurum'da soğuk duş! Erzurumspor Galatasaray maçı özeti ve golleri izle

Erzurumspor Galatasaray maçı ile Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta mücadelesi devam etti. Nefes kesen karşılaşmada ev sahibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile konuk ekip Galatasaray, 1-1'le birer puana razı oldu. Galatasaray bu kritik puan kaybı ile Medipol Başakşehir'in 8 puan gerisine düşmüş oldu.

Abone ol
Abone ol 03 Mart 2019 21:08

BB Erzurumspor Galatasaray canlı! BB Erzurumspor Galatasaray maçı ile Spor Toto Süper Lig’de 24. hafta mücadelesi devam etti. Ligde hem zirve yarışını hem de alt sıralardaki mücadeleyi yakından ilgilendiren karşılaşmada kazanan çıkmadı ve taraflar 1-1’le birer puana razı oldu. Bu sonuçla Medipol Başakşehir’in 3 puan aldığı haftada Galatasaray puan kaybı yaşadı ve 46 puana yükselerek liderin 8 puan gerisine düştü. Mutlak galibiyet arayan ev sahibi ise 22 puana yükselerek 17. sırada kaldı.

Maçta ev sahibi Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 18’de Rashad Muhammed ile 1-0 öne geçerken 52’de Younes Belhanda skora denge getirdi. Karşılaşmanın geri kalan bölümünde iki taraf da etkili pozisyonlar bulurken iki takım da kalesinde tehlike yaşadı ancak kazanan çıkmadı.

Erzurumspor Galatasaray maçı özeti ve golleri izle

Aslan’da iki eksik…

Galatasaray’da Brezilyalı futbolcu Mariano Filho, sarı kart cezası nedeniyle Büyükşehir Belediye Erzurumspor’a karşı forma giyemiyor. Ayrıca son oynanan Akhisar maçı sonrasında arka çapraz bağında ikinci derece esneme tespit edilen Yuto Nagatomo da maç kadrosuna alınmadı.





MAÇTAN DAKİKALAR

6’ncı dakikada Emrah, Galatasaray ceza alanına sağdan girerken sert vurdu. Kaleci Muslera topu güçlükle kornere yumrukladı.



9'uncu dakikada orta sahadan aldığı pasla ilerleyen Rashad Muhammed, kaleci Muslera ile karşı karşıya kaldı. Galatasaray defansı son anda topu kornere atarak tehlikeyi uzaklaştırdı.



13'üncü dakikada Onyekuru’nun pasıyla rakip ceza alanı önünde topla buluşan Belhanda’nın sert şutu az farkla auta gitti.



18'inci dakikada Emrah’ın havadan gönderdiği topla buluşan Rashad Muhammed, bir süre topla ilerledi ve sert vurdu. Meşin yuvarlak Muslera’nın solundan ağlara gitti: 1-0.



42’nci dakikada Jasmin Scuk’un kaptırdığı topla rakip ceza alanına giren N'Diaye, BB Erzurumspor ceza alanına girerken müsait durumdaki Feghouli’yi gördü. Bu futbolcunun şutunda top az farkla auta gitti.



İlk yarı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.



52’nci dakikada BB Erzurumspor ceza alanına giren Onyekuru müsait durumdaki Mitroglou’ya pas çıkardı. Bu futbolcunun pasıyla buluşan Belhanda, takımına eşitliği getiren golü attı: 1-1.



55’inci dakikada Eduok’un ceza alanına çıkardığı topu Galatasaray defansı ıskalayınca top Muhammed’in önünde kaldı. Muhammed’in vuruşunda kaleye giden topu son anda Marcao çıkardı.



64'üncü dakikada Jasmin Scuk, rakip ceza alanı önünde buluştuğu topa sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direği yalayarak auta gitti.



78'inci dakikada Belhanda’nın sert şutunda defansa çarparak kaleye yönelen topu Sehic son anda kornere çeldi.



Maçta kalan dakikalarda her iki takım da eşitliği bozamayınca maç 1-1 sona erdi.


Yorumlar