Anasayfa /  Medya /  Dizi

Aşk Mantık İntikam 42.Bölüm izle (Final) | Aşk Mantık İntikam 42.Bölüm Fragmanı izle (Final)

Aşk Mantık İntikam 42.Bölüm izle (Final) Aşk Mantık İntikam 42.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Aşk Mantık İntikam 42.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aşk Mantık İntikam dizisinin yeni bölümü 22 Nisan Cuma akşamı saat 20.30 itibariyle sizlerle. Aşk Mantık İntikam 42.Bölüm izle (Final)

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2022 18:59

Aşk Mantık İntikam 42.Bölüm izle (Final) | Aşk Mantık İntikam 42.Bölüm Fragmanı izle (Final)

Başrollerinde İlhan Şen ve Burcu Özberk gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı  Aşk Mantık İntikam 42.Bölümde final yaparak ekranlara veda edecek

AŞK MANTIK İNTİKAM 42.BÖLÜM İZLE (FİNAL)

AŞK MANTIK İNTİKAM YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Ozan, Esra’nın hamile olduğu haberini aldığında havalara uçar. Bu sefer geçmişte yaşanan her şeyi telafi etmeye kararlıdır. Bu yüzden Esra’nın üzerine titrer. Fakat bu ilgi Esra’nın sıkılmasına neden olur. Esra Ozan’ın aşırı ilgisini dizginlemeye çalışırken çözmesi gereken bir sorun daha vardır. Ozan, Nazım ve Zümrüt’ün arasındaki yakınlığı kabul etmiyor, sanki böyle bir şey yokmuş gibi davranıyordur. Esra bu durumu düzeltmek için aileyi ve Nazım’ı bir yemekte bir araya getirir. Bu yemek başka bir mutlu haberin daha alınmasına vesile olacaktır. Ozan, Esra’nın aslında içten içe bir düğünlerinin olmamasına üzüldüğünü öğrendiğinde ona unutulmaz bir sürpriz hazırlayacaktır.

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar