Anasayfa /  Medya /  Dizi

Aşk Bir Rüya 121.Bölüm Fragmanı İzle | Aşk Bir Rüya 121.Bölüm İzle

Aşk Bir Rüya 121.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Aşk Bir Rüya 121.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL 7 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aşk Bir Rüya dizisinin yeni bölümü 20 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.50 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 20 Haziran 2020 03:34

Aşk Bir Rüya 121.Bölüm Fragmanı İzle | Aşk Bir Rüya 121.Bölüm İzle

Başrollerinde Jigyasa Singh ve Manish Goplani gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Aşk Bir Rüya 121.Bölümde de ekrana kitleyecek

AŞK BİR RÜYA YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Şankar, Vani’ye elektrik çarpması için tuzak kurar. Telefonla konuştuğu sırada elektrik akımına kapılan Vani’yi, Bihan kurtarır.

Şankar, Vani’yi öldürmek ister ama Bihan’ın müdahalesi ile planı suya düşer. Bihan, Vani’ye tepkili olsa da onun zarar görmesine izin veremez. Öte yandan Naman, Vani’yi ilk gördüğünde Thapki sanır ve şok olur. Vani ise artık Thapki gibi birine benzetilmek istemediğini söyler. Koşi ise Thapki’yi hiç sevmediğini ve ona sırf Bihan yüzünden katlandığını açıklar. Koşi, Vani’nin zenginliğini görünce Şankar’ı Bihan ile evlendirmekten vazgeçer. Koşi’nin yeni amacı Bihan ile Vani’yi evlendirip onun zenginliğinden yararlanmaktır. Ama Şankar’ın buna izin vermeye niyeti yoktur.

AŞK BİR RÜYA  SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar