Anasayfa /  Medya /  Dizi

Aşk Ağlatır Dizisi Oyuncu Kadrosu | Aşk Ağlatır Dizisi Konusu

Aşk Ağlatır Dizisi Oyuncu Kadrosu | Aşk Ağlatır Dizisi Konusu. Aşk Ağlatır dizisi çekimleri 23 temmuz salı günü başladı. Ekip ilk bölüm çekimleri için çok heyecanlı. Aşk Ağlatır dizisi eylül ayına yetiştirilecek ve sezona ilk başlayan dizilerden biri olacak. Aşk Ağlatır dizisinin yönetmenliğini ise Gökçen Usta üstlenecek.

Abone ol
Abone ol 29 Ağustos 2019 07:12

Aşk Ağlatır Dizisi Oyuncu Kadrosu | Aşk Ağlatır Dizisi Konusu.

Aşk Ağlatır dizisi çekimleri 23 temmuz salı günü başladı. Ekip ilk bölüm çekimleri için çok heyecanlı. Aşk Ağlatır  dizisi eylül ayına yetiştirilecek ve sezona ilk başlayan dizilerden biri olacak. Aşk Ağlatır dizisinin yönetmenliğini ise Gökçen Usta üstlenecek.

Aşk Ağlatır dizisi MF Yapım tarafından Show TV için Japon dizisi Love That Makes You Cry’dan Yelda Erdoğan tarafından uyarlanacak. Aşk Ağlatır adlı dizinin senaryosuna senarist Tayfun Güneyer uyarlarken dizisinin eylül 2019 da Show Tv ekranlarında yayında olmasını bekleniyor.

Aşk Ağlatır dizisi çekimler Balıkesir’in çok hoş bir köyünde başladı. Diziyi izleyen bir çok izleyici bu butik köyü çok sevecek

Aşk Ağlatır dizisinin uyarlandığı Love That Makes You Cry dizisi 2016 da 10 bölüm yayınlanan ama 10 bölümü ile Japonya’da çok konuşulmuş ve sevilmiş bir dizi.

Aşk Ağlatır Dizisi Konusu

Aşk Ağlatır dizisinde köyde dedesinin yanında yaşarken İstanbul’a daha iyi bir yaşam mücadelesi için gelen bir genç ve bu gencin İstanbul’da tanıştığı aynı kaderi paylaşan iki arkadaşı ile İstanbul’da bambaşka hayatlara ve aşklara yelken açması anlatılacak.

Erkek başrol oyuncusu kendinden büyük ve eşinden boşanmak üzere olan bir kadınla evliymiş gibi yaşayacak; kadın oldukça zengin ama mutluluğu eşinde bulamamış; ama eşinden de vazgeçemez ve gece de eşinin yanına döner.

Diğer kadın başrol oyuncusu ise annesi babası ölmüş koruyucu aile tarafından büyütülmüş ve şuanda yaşlı ama zengin bir adam ile evlendirilmek istenen bir kız olacak.

Aşk Ağlatır Dizisi Oyuncuları

Deniz Can Aktaş (Yusuf)

Deniz Can Aktaş 28 Temmuz 1993 de İzmir’de dünyaya gelen ve piskopat rolleri ile tanınan yakışıklı oyuncudur. 26 yaşında olan Deniz Can Aktaş aslen Kastamonu’nun güzel ilçesi İneboluludur. Piri Reis Üniversitesi Gemi Makineleri ve İşletme Mühendisliği eğitimi alsa da daha sonra konservatuvar ve oyunculuk da okumuştur. 1.83 cm boyu ile oldukça fit görüntüsü olan Deniz Can Aktaş ilk olarak Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde rol alsa da Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde hayat verdiği Ronaldo Burak karakteri ile ünlenmeye başlamıştır.

Daha sonra Nerdesin Birader dizisinde yer alan Deniz Can Aktaş 2019 da ise Avlu dizisinde Kudret Karakterinin oğlu Alp olarak yer almış ve Türkiye’de tanına oyunculardan biri haline gelmiştir.

Yusuf 20’li yaşlarda yakışıklı ve zeki bir gençtir. Çalışmak için İstanbul’a gelmek zorunda kalan Yusuf köyde Ada’nın dayısı Bekir tarafından istemediği bir adam ile zorla evlendirilmesine karşı çıkan önce ona aşık olmuş sonrada onu ikna ederek İstanbul’a kaçırmıştır. İstanbul Ada ile aralarında sürekli duvarlar örmüştür. Yusuf İstanbul’un çilesine rağmen ümidini kaybetmemiştir. Yusuf  zor günler geçirse de bir gün her şeyi değiştirebileceğini inanan umut dolu bir adamdır.

Hafsanur Sancaktutan (Ada) – Meryem

Hafsanur Sancaktutan daha 19 yaşında çok genç bir sinema oyuncusudur. 20 Mart 2000 de dünyaya gelen Hafsanur Sancaktutan balık burcudur ve İstanbul doğumludur. Hafsanur Sancaktutan ilk oyunculuk deneyimini Servet dizisi ile yaşamış ve güzelliği ile çok beğenilmiştir. Hafsanur Sancaktutan son olarak ise Gülperi dizisinde Fidan karakteri ile yer almış ve dizi de artık başrollerde yer alabileceğini ispat etmiştir.

Ada taşrada Meryem olarak yaşamış ancak dayısının zorla vermek istediği Mustafa isimli kro bir adamdan kaçarak İstanbul’a gelmiştir. Ada’nın köyde tanıştığı İstanbul’lu Yusuf onu köyden kaçırmış ama İstanbul’da bir birlerini bulmaları biraz zor olmuştur. Ada İstanbul’un tüm zorlukları ile tek başına savaşsa da yaşama sevincini ve inancını kaybetmemiş güzeller güzeli ve akıllı bir kızdır. Vicdanı ile aşkı arasında kalan Ada her şeye rağmen aşkı Yusuf’un peşini bırakmayacak aşkına sahip çıkacaktır. Ada kaderine karşı çıkacak ve aşkının peşinden gidecektir.

Pelin Öztekin (Nagehan)

1987 İzmit doğumlu olan Pelin Öztekin 1.69 cm boyunda ve 74 kg ağırlığındadır. Oyuncu Rasim Öztekin’in kızıdır. Lise eğitimini babasının da yönlendirmesi ile Pera Güzel Sanat lisesinde almış ve iyi bir tiyatrocu olduğunu göstermiştir. 2006 yılında katılarak Çok Güzel Hareketler Bunlar da yükselme yaşamıştır; ancak o zamanlar çok kiloludur. Sonradan mide ameliyatı geçirmiştir. Son dönemde Hayat Şarkısı dizisinde Zeynep karakterine hayat vermiş ve Yuvamdaki Düşman dizisinde yer almış ve zayıf hali ile başka bir insan olmayı başarmıştır. 2018 de ise Koca Koca Yalanlar Canan karakteri ile büyük beğeni toplamıştır.

Laçin Ceylan (Sumru)

Laçin Ceylan dizi oyuncusu ve yönetmen yardımcısı olarak dizi sektörü içinde yer almaktadır. 1965 İzmir doğumludur. Şuanda 54 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro mezunu olan Laçin Ceylan uzun yıllar tiyatro oyuncusu olarak çalışmış ve sayısız oyunda oyuncu ve yönetmen olarak yer almıştır.  Laçin Ceylan son olarak Çilek Kokusu ve İnsanlık Suçu dizileri ile ekranlarda yer almıştır. Özellikle İnsanlık Suçu dizisinde hayat verdiği Hülya karakteri ile büyük beğeni toplamıştır.

Durul Bazan (İsmail)

Durul Bazan 2018 de Yüzleşme, Ege’nin Hamsisi ve Masal Çiçeği gibi 3 büyük dizi projesinde yer alarak önemli de bir rekora imza atmıştır. Yüzleşme ve Masal Çiçeği dizilerinde büyük bir hüsrana uğrayan Durul Bazal sonrada dahil olduğu Ege’nin Hamsisi dizisinde hayat verdiği Almancı Nuri ile çok sevilmiştir. 1972 doğumlu olan Durul Bazan 47 yaşının içindedir. Mimar Sinan Üniversitesinde Tiyatro eğitimlerini tamamlamıştır. Kocamın Ailesi dizisinde hayat verdiği Cücü karakteri ile çok sevilmiştir.

İsmail Ada’nın dayısıdır. Para için her şeyi yapabilecek tehlikeli bir adamdır. Ada’yı İstanbul’a geldikten sonra adete Mustafa denen bir adama satmıştır. Aslında korkak olan İsmail yeğenine karşı acımasızca eziyetler yapan bir canidir. 

Yağızcan Konyalı (Rüzgâr)

Yağız Can Konyalı 20 Eylül 1991 Konya doğumludur ve 28 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesinde Tiyatro eğitimi alan Yağız Can Konyalı 2006 yılında İlk Aşk filminde ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Takım: Mahalle Aşkına filmi ile Altın Portakalda jüri özel ödülü alan Yağız Can Konyalı Televizyonda ilk dizi deneyimini ise Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile yaşamıştır. Yağız Can Konyalı’nın izleyiciler tarafından tanınması Adı Mutluluk dizisinde hayat verdiği Zeki karakteri ile olmuştur. Yağız Can Konyalı’nın ünlü olduğu ve binlerce hayrana ulaştığı dizi ise Bizim Hikaye dizisinde Rahmet karakteri ile olmuştur

Eda Şölenci

1996 İzmir doğumlu olan Eda Şölenci Aslan burcudur ve Boğaziçi Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro mezunudur. İlk olarak Adı Efsane dizisi ile ünlenen Eda Şölenci son olarak Aslan Ailem dizisi kadrosunda yer almıştı.

Oktay Çubuk (Fırat)

Oktay Çubuk Cennetin Gözyaşları dizisinde hayat verdiği Ömer Gürsu karakteri ile tanınmış ve çok sevilmiştir. 1996 İzmir doğumlu olan Oktay Çubuk şuanda 23 yaşındadır. ilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon mezunu olan Oktay Çubuk yetenekli oyunculuğu ile dikkat çekmektedir.



Oktay Çubuk Aşk Ağlatır dizisinde Fırat karakterine hayat verecektir. Yakışıklı bir genç olan Fırat Yusuf’un arkadaşıdır.



Sezin Bozacı

1977 İstanbul doğumlu olan Sezin Bozacı 42 yaşındadır. İ.T.Ü Bilgisayar Mühendisliği mezunu olan Sezin Bozacı Has Üniversitesi Film ve Drama Bölümü yüksek lisans mezunudur. Semaver Kumpanya İsimli Tiyatro topluluğunda oyuncu olarak yer almaktadır.  Sezin Bozacı son olarak Bartu Ben ve Babam ve Ailesi ve Şeref Meselesi dizisinde yer almıştır.

 Mutlunur Lafçı

Mutlunur Lafçı 1987’de İstanbul doğumludur. İlk olarak Ekol drama sanat merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. 2007 yılında Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuar Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.  Mutlunur Lafçı tiyatro sanatçısıdır.

Hasan Küçükçetin (Mustafa Yalçın)

1981 Balıkesir doğumlu olan Hasan Küçükçetin Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. İlk dizisi Menekşe ve Halil olmuştur. Sonrasında Yaprak Dökümü dizisinde yer almıştır. Son olarak Kiraz Mevsimi ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde yer almıştır.  2018 de ise Sen Sağ Ben Selamet filminde rol almıştır.

Aşk Ağlatır dizisinde Mustafa karakteri İstanbul’un fakir mahallerinde yaşayan bölge halkına göre kısmen zengin ve kendini bölgenin ağası sanan bir adamdır. Ada’yı görür görmez ona vurulan Mustafa varını yoğunu kendinden 10 yaş küçük Ada ile evlenebilmek için verecek görgüsüz ve zorba bir adamdır. 

Deniz Altan

Deniz Altan 1994 İstanbul doğumludur ve 25 yaşındadır. Öyle Bir Geçer Zaman ki ile Hayat Şarkısı dizilerinde yer alan Deniz Altan 2018 de Görevimiz Tatil isimli sinema filminde rol almıştır. Sadri Alışık Akademisinde oyunculuk eğitimlerini tamamlamıştır.

Gülçin Güvenç

Gülçin Güvenç son olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Nermin karakterine hayat verecektir. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur.

Aşk Ağlatır dizisinin baş rolünde 5 kadın ve 5 erkek başrol oyuncusu olacak bu nedenle dizinin kadrosu oldukça geniş olacak ve çok fazla popüler olmayan deneyimli oyuncular dizi de yer alacak. Bu nedenle de MF Yapım Aşk Ağlatır dizisinin oyuncu kadrosunu oluştururken çok titiz çalışıyor.

Aşk Ağlatır 1. Tanıtım Fragmanı


Yorumlar