Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Aşk Ağlatır 12.Bölüm Fragmanı İzle | Aşk Ağlatır 12.Bölüm İzle

Aşk Ağlatır 12.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Aşk Ağlatır 12.Bölüm Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aşk Ağlatır dizisinin yeni bölümü 24 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 20 Kasım 2019 01:15

Aşk Ağlatır 12.Bölüm Fragmanı İzle | Aşk Ağlatır 12.Bölüm İzle

Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Aşk Ağlatır 12.Bölümde de ekrana kitleyecek

AŞK AĞLATIR YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Nalân, Çiçek’in uyanıp konuşmasını ve kendisini ele vermesini engellemek için bir yol bulmak zorundadır. Adım attığı karanlık yollardaki ilk gecesinde vurulan Yusuf’un ortadan kaybolması üzerine Ada meraktan çılgına döner. Fırat’la birlikte Yusuf’u bulmak için büyük bir çaba sarf eder. İsmail’i ağına düşürmek üzere olan Zeynel’in, Yusuf’un yaralanmasıyla da ilgisi olduğu ortaya çıkar. Yusuf’u baygın bir şekilde bulan Cevdet hayatını kurtarır. Çiçek kendine gelir ama hafızasını kaybettiği için olanları hatırlamaz. Nalân, bu haberle havalar uçar. Bir an önce Yusuf’la evlenmek için harekete geçer. Yusuf’u hiçbir yerde bulamayan Ada, büyük bir endişe yaşarken Yusuf’u karşısında görünce sevinçten havalara uçar. Ona olan aşkını bastırmak zorunda olduğunu unutur. Bir anlığında ikisi de çok mutlu olurlar. Ama bu mutlulukları fazla uzun sürmez.

 AŞK AĞLATIR SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar