Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Aşk Ağlatır 12.Bölüm 2. Fragmanı İzle | Aşk Ağlatır 12.Bölüm İzle

Aşk Ağlatır 12.Bölümde neler olcak? İlginç ayrıntıların olduğu Aşk Ağlatır 12.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. SHOW TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aşk Ağlatır dizisinin yeni bölümü 24 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 25 Kasım 2019 01:23

Aşk Ağlatır 12.Bölüm 2. Fragmanı İzle | Aşk Ağlatır 12.Bölüm İzle

Başrollerinde Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Aşk Ağlatır 12.Bölümde de ekrana kitleycek

AŞK AĞLATIR YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Yusuf, Ada’ya ondan vazgeçmeyeceğini söyler. Ada, doğmamış bebeği için bunu yapamayacaklarını belirterek onu reddeder. Yusuf’un yaptığına öfkelenen Nalan, dedesini ona karşı kışkırtır ve evi terk edip gitmesine neden olur. Dedesinin gitmesiyle deliye dönen Yusuf, her yerde onu aramaya başlar. Evsiz Cevdet ise herkesin hayatına küçük dokunuşlarda bulunmaya başlar. Çiçek taburcu olur. Fırat’la birlikte, Nalan’ın yalanlarını ortaya çıkarmak için çalışmaya başlarlar. Ada’nın gözüne girip gönlünü kazanmaya karar veren İsmail ise Sumru’nun lokantasında işe başlar. Bu arada Yusuf’un dedesini bulan Ada, farkında olmadan ikisi için de sona giden yolun ilk adımını atar.

AŞK AĞLATIR SON BÖLÜM İZLE

Yorumlar