Anasayfa /  Medya

Asım Bayram öldürüldü mü? 82 yaşında ki adam para için mi öldürüldü? Bayram'ın kızı olayla ilgili neler anlattı?

Antalya'da esrarengiz bir şekilde kaybolan 82 yaşında ki gayrimenkul zengini Asım Bayram'a ne oldu? Yaşlı adam mal varlığı için mi kaçırıldı? Bayram'ın kızı neden eşinden şüpheleniyor? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2019 12:17

erure Karatuğ ise Asım Bayram'ın bir emlakçıyla görüşmek için evden çıktığını 1 saat sonra kendisini bir numaradan aradığını ve hamamda olduğunu söylediğini, daha sonra ise eve bir adamın geldiğini ve Asım Bayram'ın hamamda fenalaşarak hastaneye kaldırıldığını pijamalarını almaya geldiklerini ifade etti. Asım Bayram'ın oğlu Mevlüt Bayram da Müge Anlı'nın programında hazır bulundu.

MÜGE ANLI'DA ASIM BAYRAM'DAN SON DAKİKA GELİŞMESİ!

2 gün sonra Asım Bayram'ın arabasının ormanlık bir alanda bulunduğu da biliniyor. Söz konusu olay 22 Ocak'ta oluyor, Asım Bayram'ın parasının alıkonularak kaçırıldığı ifade ediliyor. Müge Anlı'nın ekibi Antalya'ya gitti ve Asım Bayram'ın kaybolduğu günkü görüntüleri buldular.

Ferure Hanım'ın Asım Bayram'a; "Sen kızına 2000 TL veriyorsun, bana 500 TL veriyorsun" dediğini öne süren Asım Bey'in kızı olayın boyutunu gözler önüne serdi. Asım Bayram bu konuşma üzerine kızına: "Yok kızım benim param çok, arkadaki çanta para dolu." dedi.

21 Ocak 2019 saat 11:27'de yani Asım Bayram'ın kaybolduğu gün birlikte kafede hareretli şekilde konuştuğu kişiyi Asım Bayram'ın etrafındaki kimse tanımıyor! O kamera kayıtlarındaki ismi arama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Asım Bayram'ın oturduğu Beyaz Kule Apartmanı da Müge Anlı ekibi tarafından görüntülendi, Asım Bayram'ın evden çıkarkenki görüntüleri var fakat ondan sonrası büyük bir soru işareti...


Yorumlar