Anasayfa /  Foto Galeri

Aşı sonrası bu sorunu yaşayanlar dikkat! Hemen doktora başvurun

Dünya genelinde yaşanan koronavirüs salgını ile mücadele en etkili silah olan aşılanma hızla devam ediyor. Ülkemizde de getirilen yasakların ardından aşılanma oranında artış oldu. Yalnız İngiltere Sağlık Bakanlığı koronavirüs aşısının 4 yan etkisi olduğu ve bunlardan birinin uzun süreli yaşanmasının olağandışı olduğunu belirtti. İşte o yan etkiler...

Aşı sonrası  bu sorunu yaşayanlar dikkat! Hemen doktora başvurun - Sayfa 1

Çin'in Wuhan kentinde çıkıp tüm dünyaya yayılan koronavirüs ile dünya adeta pençeleşiyor. Virüs şuana kadar on milyonlarca kişiye bulaştı, 4 milyondan fazla kişi ise hayatını kaybetti. 

Aşı sonrası  bu sorunu yaşayanlar dikkat! Hemen doktora başvurun - Sayfa 2

210 milyona yakın kişi ise virüsü yendi. Salgının ilk günlerinden beri bilim dünyası Kovid-19'a çare bulmak için sayısız araştırmaya imza attı. Bunun neticesinde pek çok aşı geliştirildi. 

Aşı sonrası  bu sorunu yaşayanlar dikkat! Hemen doktora başvurun - Sayfa 3

TÜNELİN UCUNDAKİ IŞIK GÖRÜNDÜ

Dünya genelinde 5 milyar dozdan fazla Kovid-19 aşısı yapıldı. Tabiri caizse bu adımlar ile uzun bir sürenin ardından tünelin ucundaki ışığı görmeye başladık.

Aşı sonrası  bu sorunu yaşayanlar dikkat! Hemen doktora başvurun - Sayfa 4

DELTA VARYANTI TEHLİKESİ

Ancak koronavirüs son dönemde Delta varyantı ile gündemde. İlk olarak Hindistan'da görülen bu varyantın orijinal virüsten daha bulaşıcı olduğu bilimsel olarak kanıtlandı.