Anasayfa /  Foto Galeri

Asgari ücretli işçi, 20 bin lira isabet eden Milli Piyango biletini haram diye yaktı! video izle

Bursa'nın İnegöl ilçesinde asgari ücretle çalışan bir işçi, 20 bin lira isabet eden Milli Piyango biletini haram olduğu için yaktı.

Asgari ücretli işçi, 20 bin lira isabet eden Milli Piyango biletini haram diye yaktı! video izle - Sayfa 1

Asgari ücretli işçi, 20 bin lira isabet eden Milli Piyango biletini haram diye yaktı! 

Bursa'nın İnegöl ilçesinde asgari ücretle çalışan bir işçi, 20 bin lira isabet eden Milli Piyango biletini haram olduğu için yaktı. 

Asgari ücretli işçi, 20 bin lira isabet eden Milli Piyango biletini haram diye yaktı! video izle - Sayfa 2

Bursa'nın İnegöl ilçesinde asgari ücretle çalışan bir işçi, 20 bin lira isabet eden Milli Piyango biletini haram olduğu için yaktı. Esat Şahan isimli mobilya işçisi bir rakamla da 20 milyon lirayı kaçırdı.

Milli Piyango'nun büyük ikramiyesi olan 80 milyon lira yılbaşı özel çekilişi çeyrek bilete çıktı. Büyük ikramiye 4’e bölünürken, kazananlardan biri İnegöl’den çıktı.

Asgari ücretli işçi, 20 bin lira isabet eden Milli Piyango biletini haram diye yaktı! video izle - Sayfa 3

İnegöl’de 20 milyon TL büyük ikramiyeyi kazanan talihli merak edilirken, inegolonline.com'un haberine göre bir rakamla büyük ikramiyeyi kaçırıp, 20 bin TL kazanan Esat Şahan isimli mobilya işçisi vatandaş, Milli Piyango haram diyerek bileti yaktı.

Asgari ücretli işçi, 20 bin lira isabet eden Milli Piyango biletini haram diye yaktı! video izle - Sayfa 4

Milli Piyango İdaresinin 31 Aralık yılbaşı özel çekilişinde 80 milyon liralık büyük ikramiye "1358490" numaralı çeyrek bilete çıkarken, Esat Şahan’ın bir numarası farklı “1358430” numaralı çeyrek biletine ise 20 bin TL çıktı. Bileti sorgulattığında 20 bin TL para kazandığını, bu paradan rahatsız olduğunu ifade eden 1 erkek çocuk babası 37 yaşındaki Esat Şahan, “Alışveriş merkezine çay içmeye gittim. Hesabı ödemeye gittiğimde oradaki bayan bilet uzattı bilet alır mısınız diye. Ben de çocuğumun ısrarına dayanamayarak bilet satın aldım.