Anasayfa /  Ekonomi

Asgari ücrete resmen zam geliyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vefat Bilgin asgari ücrete dair flaş açıklamalarda bulundu. Açıklamasında; ''O nedenle enflasyona karşı çalışanları korumak bizim vazifemiz. Biz emeği, çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz. Önümüzde Temmuz dönemi var. Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır.'' dedi.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 14 Haziran 2022 12:45

Türkiye'deki milyonlarca emekli, memur ve çalışanın gözü Temmuz ayında. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de Temmuz zam dönemine işaret etti. Bakan Bilgin, yeni düzenleme için, "Bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır. O nedenle enflasyona karşı çalışanları korumak bizim vazifemiz. Biz emeği,çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz. Önümüzde Temmuz dönemi var" dedi.

CUMHURBAŞKANI DA DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan da ücretlilerin durumuyla ilgili dün açıklama yapmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son 20 yılda asgari ücreti yüzde 200'e yakın artırdık. Temmuz ayında enflasyon farkları ile milletimizin her kesimini rahatlatacağız." demişti.

Yorumlar