Anasayfa /  Ekonomi

Asgari ücrete 2. zam mı geliyor?

Asgari ücrete ikinci zam beklentileri konusunda AK Parti'den açıklama geldi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "AK Parti olarak tüm talepleri yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımız için stratejiler üretiyoruz" ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 19 Mayıs 2022 18:00

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik gündeme dair yaptığı açıklamada asgari ücrete 2. zam beklentilerine şu sözleri konuştu. Çelik, gelen talepleri değerlendirdiklerini belirterek, "Bunu Çalışma Bakanımız düzenli olarak açılıyor, bir düzenleme yapıldıktan sonra hemen ikinci düzenleme için çalışma başlamıyor. AK Parti olarak tüm talepleri yakından takip ediyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Çelik'in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

"Bunu Çalışma Bakanımız düzenli olarak açılıyor, bir düzenleme yapıldıktan sonra hemen ikinci düzenleme için çalışma başlamıyor. AK Parti olarak tüm talepleri yakından takip ediyoruz. Vatandaşlarımız için stratejiler üretiyoruz. Bu sabah da bir toplantımız vardı ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen talepleri değerlendirdik. Vatandaşlarımız şunu bilsin ki çeşitli sosyal kesimlerden iletilen talepler değerlendiriliyor." dedi

Yorumlar