Anasayfa /  Foto Galeri

Asgari ücret ne zaman belli oluyor? Asgari ücrette 250 lira ekstra artış

Tüm Türkiye, asgari ücretin ne kadar olacağını yakından takip ediyor. İşçi ve işveren yüzde 14 olan SGK primlerinin düşürülmesinde mutabakata vardı. 5 puanlık indirim gündemde. Bu düzenleme asgari ücrete 250 liralık katkı sağlayacak. Peki 2022 asgari ücret ne kadar olacak? Zamlı asgari ücret ne zaman açıklanacak? İşte tüm detaylar...

Asgari ücret ne zaman belli oluyor? Asgari ücrette 250 lira ekstra artış - Sayfa 1

Tüm Türkiye, asgari ücretin ne kadar olacağını yakından takip ediyor. 4 bin TL limiti konuşulurken SGK primleri üzerinden beş puanlık bir indirim de gündemde. İşçi ve işveren mutabakata varırsa yeni düzenleme asgari ücrete 250 liralık katkı sağlayabilir. İşte asgari ücret konusundaki son dakika gelişmeleri...

Asgari ücret ne zaman belli oluyor? Asgari ücrette 250 lira ekstra artış - Sayfa 2

Milyonlarca insanın merakla ettiği "Asgari ücret ne kadar olacak?" sorusunun cevabı beklenirken, gelen bilgilere göre, SGK primlerinde yapılacak indirimle ekstra artış gündemde. 

Asgari ücret ne zaman belli oluyor? Asgari ücrette 250 lira ekstra artış - Sayfa 3

Sabah'tan Hazal Ateş'in haberine göre işçi ve işveren yüzde 14 olan SGK primlerinin düşürülmesinde mutabakata vardı. 5 puanlık indirim gündemde. Bu düzenleme asgari ücrete 250 liralık katkı sağlayacak.

Asgari ücret ne zaman belli oluyor? Asgari ücrette 250 lira ekstra artış - Sayfa 4

GÖZLER SON GÖRÜŞMEDE
Asgari ücrette yapılan üç toplantının ardından gözler kararın açıklanacağı son görüşmeye çevrildi. Asgari ücrette vergi dilimi ile matrahlarda değişiklik yapılması, Sosyal Güvenlik Kurumu prim desteği gibi başlıklar üzerinde çalışılıyor.