Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

ASELSAN İçin Farklı Pozisyonlarda Personel Alım İlanı Yayımlandı

ASELSAN İçin Farklı Pozisyonlarda Personel Alım İlanı Yayımlandı. ASELSAN Farklı Pozisyonlarda Alım Yapıyor Haziran 2019.Haziran ayı itibari ile ASELSAN bir çok alanda personel alacağını duyurdu. İlanın . Tüm Detayları haberimizde.

Abone ol
Abone ol 26 Haziran 2019 11:27

ASELSAN İçin Farklı Pozisyonlarda Personel Alım İlanı Yayımlandı

ASELSAN Farklı Pozisyonlarda Alım Yapıyor Haziran 2019.Haziran ayı itibari ile ASELSAN bir çok alanda personel alacağını duyurdu. İlanın . Tüm Detayları haberimizde.





Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan ASELSAN haziran ayı itibari ile kendi sitesinde yayınladığı ilanlarda farklı pozisyonlarda istihdam etmek üzere yazılımcı alıyor. Kurumda istihdam edilmek üzere yapılacak olan alımlarda kadrolar ve alım şartları şu şekilde yer almaktadır:




Yazılım Varlık Analisti kadrosuna yapılacak alımlarda adayların 4 yıllık bilgisayar mühendisliği, MIS ve İstatistik alanlarından mezun olmaları gerekmektedir. Bunun yanında iyi derecede İngilizce bilmek, kurumsal yazılım ile ilgili deneyimi ya da bilgisi olmak ve erkekler için askerlik görevini bitirmiş olmak gerekmektedir.


Yazlım geliştirmeci olarak alınacak adayların ise yine 4 yıllık yazılım mühendisliği, bilgisayar mühendisliği ve eş değer bölümlerden mezun olmaları, İngilizceye hakim olmaları, SAP, ABAP ve C# hakkında deneyimi ve bilgisi olma ve 3 yıl tecrübe şartı aranmaktadır. Bunun yanı sıra SQL tecrübesi olan ve SOA, Katmanlı mimari konuları hakkında bilgisi olması da gerekmektedir.


Yazılım test mühendisi görevine yapılan alımda 4 yıllık bilgi teknolojileri ve eşdeğer bölümlerinden mezun olma, 3 yıl tecrübe sahibi olan, İngilizceyi iyi bilen, BPC, BO ve ABAP uzmanlığı ve bilgisine sahip olan adayların başvurmaları istenmekle birlikte diğer özel şartların sağlanması gerekmektedir.


İş analisti kadrosunda görev alacak adayların ise İşletme Mühendisliği ve eş değer 4 yıllık fakültelerden mezun olmasının yanı sıra iyi derecede SAP bilgisi olma, İngilizce bilme ve diğer özel şartları sağlamaları gerekmektedir.




ASELSAN İFarklı Pozisyonlarda Alım İlanlarına ulaşmak ve başvuru yapmak için TIKLAYIN


Yorumlar