Anasayfa /  Ekonomi

ASDEP kura sonuçları açıklandı mı? ASDEP kura sonuçları sorgulama

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ASDEP kura sonuçları için duyuru yayımladı. Peki ASDEP kura sonuçları açıklandı mı? İşte ASDEP kura sonuçları sorgulama linki.

Abone ol
Abone ol 11 Aralık 2019 10:23

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ASDEP kura sonuçları için duyuru yayımladı. Peki ASDEP kura sonuçları açıklandı mı? İşte ASDEP kura sonuçları sorgulama linki.

ASDEP sürekli işçi alımı kura sonuçları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından açıklandı. ASDEP kuraları için başvurular 25-29 Kasım tarihlerinde İŞKUR'un internet sitesinden yapılmıştı. Kura sonucunda asil veya yedek olarak belirlenen adaylar sonuçlarını kimlik bilgileri ile öğrenecek. İşte, ASDEP kura sonuç sorgulama sayfası... 

ASDEP KURA SONUÇ DUYURUSU

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ASDEP duyurusunda şu ifadelere yer verdi: Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı taşra teşkilatı il müdürlükleri ve sosyal hizmet kuruluşlarında çalıştırılmak üzere 4857 sayılı İş Kanunu esasları kapsamı ile 09/08/2009 tarihli ve 27314 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde Sürekli işçi kadrosunda çalıştırılmak üzere belirsiz süreli sürekli işçi alımına ilişkin Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesinden 25/11/2019 – 29/11/2019 tarihleri arasında elektronik ortamda alınmıştır. 

Sürekli İşçi Alım Kurası 10.12.2019 tarihinde saat 14.00'da noter huzurunda Bakanlığımız Emek yerleşkesi Reşat Moralı toplantı salonunda (Emek Mahallesi 17. Cadde No:13 Pk: 06520 Emek / ANKARA) yapılmıştır.

ASDEP KURU SONUCU İÇİN TIKLAYIN

Kura sonucunda asil veya yedek olarak belirlenen adaylar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüklerinin İnternet sayfasından duyuruları takip etmesi gerekmektedir.

KURA KAPSAMINDA ADAY LİSTELERİNİN BELİRLENMESİ 
Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekim yeri ve tarihleri daha sonra Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde yayımlanacaktır. Kura çekimi noter huzurunda yapılacaktır. Adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecektir. Tüm başvuru sahipleri arasından kura ile açık iş sayısının 4 (Dört) katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir. Belirlenen adaylar Bakanlığımız ve/veya ilgili İl Müdürlüğümüz internet sitesinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

Yorumlar