Anasayfa /  Güncel

Uyuşturucu şüphelisi gazetecilere ilginç sözler sarfetti

Adana merkezli düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 19 şüpheli adliyeye sevk edildi. Bir şüpheli gazetecilere dönerek "Seni seviyorum, bekle beni" ifadelerini kullandı.

Abone ol
Abone ol 10 Kasım 2018 12:38

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 Kasım'da uyuşturucu ticareti yapan kişilere yönelik operasyon düzenledi. Adana merkezli, Hakkari, Ankara ve İstanbul'da 350 polis, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı olarak baskın yaptı. 

Evlerin kapıları Özel Hareket polisleri tarafından koçbaşları ile kırıldı. Yapılan aramalarda, 10 kilo 350 gram eroin, 17 kilo 707 gram esrar, 358 uyuşturucu hap, 2,91 gram kokain ile 6,48 gram skunk ele geçirilirken, 19 kişi gözaltına alındı. Diğer illerdeki şüpheliler, Adana'ya getirildi. 

Emniyetteki sorgusu tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden, kardeşi F.K. ve eşi K.K.U. ve birlikte uyuşturucu sattığı iddiasıyla Hakkari'de gözaltına alınan S.U., sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürülürken, hıçkırarak ağladı. Ayrıca şüphelilerden biri de görüntü alan gazetecilere dönerek, "Seni çok seviyorum, bekle beni" diye bağırdı.


Yorumlar