Anasayfa /  Güncel

TSK'dan son dakika Kandil açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kandil'e gerçekleştirilen hava harekatında terör örgütüne ait sığınak, barınak, silah mevzii ve mühimmat depolarının imha edildiğini açıkladı. Bu arada Erzincan Kemah'ta ise hava destekli operasyon sonucu 3 terörist etkisiz hale getirildi.

Abone ol
Abone ol 16 Haziran 2018 10:16

TSK'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Irak kuzeyi Kandil bölgesine yönelik olarak 15 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen hava harekâtı neticesinde, teröristler tarafından sığınak, barınak, silah mevzii ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edilmiştir." denildi. 



Irak kuzeyi Kandil bölgesine yönelik olarak 15 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen hava harekâtı neticesinde, teröristler tarafından sığınak, barınak, silah mevzii ve mühimmat deposu olarak kullanılan hedefler imha edilmiştir.

— TSK (@TSKGnkur) 16 Haziran 2018

Bu arada TSK'dan yapılan ikinci açıklamada ise Erzincan Kemah'ta hava destekli operasyon sonucunda 3 teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı. İşte o açıklama;


Erzincan/Kemâh kırsalında keşif ve gözetleme vasıtalarıyla tespit edilen teröristlere yönelik gerçekleştirilen hava destekli operasyon neticesinde, silahlı üç terörist etkisiz hale getirilmiş, çok sayıda mühimmat ile yaşam malzemesi ele geçirilmiştir.

— TSK (@TSKGnkur) 16 Haziran 2018




Yorumlar