Anasayfa /  Güncel

Tornavidayla adam öldürdü

Beyoğlu’nda dün sabah saatlerinde sokak ortasında kavga çıktı. 29 yaşındaki genç adam, göğsünden ve sırtından 7 kez tornavida saplanarak öldürüldü. Polis ekipleri otomobille kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Abone ol
Abone ol 03 Temmuz 2019 10:13

Olay, dün saat 07.00 sıralarında Beyoğlu Tomtom Mahallesi'nde meydana geldi. Bir otoparkın önünde bekleyen 29 yaşındaki Emrah Çakmak, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahısla tartışmaya başladı. Kavgada eline tornavida geçiren şahıs, Çakmak'a saplamaya başladı. 

Göğsünden 3, sırtından ise 4 adet darbe alan genç adam yere yığıldı. Tornavidayı saplayan şahıs ise bir otomobile binerek olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Emrah Çakmak'ı Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Hemen ameliyata alınan genç adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kamera ve KGYS görüntülerini incelemeye aldı. Zanlının bir otomobille kaçtığını belirleyen polis, aracın plakasını da tespit etti. Polis zanlının kimliğini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. 


Yorumlar