Anasayfa /  Güncel

Lüks Yatta İstanbul Boğazında Dehşet Yaşandı

Beykoz açıklarında üvey kardeş olduğu iddia edilen 2 kişi kiralamış oldukları yatta alacak-verecek meselesi yüzünden ilkten sözlü tartışma başladı büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavga neticesinde kardeşlerden biri, diğerini silahla vurdu olay yerinde vurulan şahıs yaşamını yitirdi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan zanlı adliyeye sevk edildi.

Abone ol
Abone ol 09 Eylül 2018 22:20

Olay, dün saat 11.00 de Beykoz açıklarında yaşandı. İddiaya göre üvey kardeş oldukları öğrenilen Yusuf D. ve Selçuk N., yat kiralayarak denize açıldı. İkili Beykoz açıklarına geldiği esnasında gece yatı demirleterek sohbet etmeye başladı. Fakat bir süre sonra ikili arasında başlayan tartışma büyüdü kavgaya dönüştü.

Alacak-verecek meselesinden kavga etmeye başlayan ikiliden Selçuk N., Yusuf D.’yi başına dayadığı silahla vurdu, tabancadenize attı. Yusuf D. olay yerinde yaşamını yitirirken, olaydan sonra Selçuk N. durumu annesine anlattı. 

Annesi de durumu polise bildirdi. Bu arada olaydan dolayı kaptan kıyıya dönmek isteyince Selçuk N. ile kaptan arasında kavga çıktı. Ekiplerin harekete geçmesinden sonra deniz polisinin de girişimleri neticesinde yat Beşiktaş Bebek kıyısına geldi. Selçuk N., kıyıda yatı bekleyen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Yat kaptanı M.C.’de ifadesi alınmak üzere Beşiktaş Asayiş Büro Amirliğine götürüldü. Zanlı Selçuk N.’yi bota alan polis ekipleri, zanlı tarafından tabancanın atıldığı yerde arama yaptı fakat silah bulunamadı. Olay yeri inceleme ekipleri yapmış oldukları 4 saatlik incelemelerden sonra cenaze Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Olayı duyan Ümit Sarıhan, “Gece Beykoz açıklarına demir atmışlar. Bunlar üvey kardeşlermiş, aralarında ise büyük bir mevzu çıkıyor. Ondan sonra aşağıda adam silahı çıkartıp vuruyor. İlk başta buraya gelmeyeceklermiş ama kaptanla tartışmışlar. Sonra annesini aramışlar, asıl annesi bunları polise söylemiş. Buraya geldiklerinde itiş kakış haldeydiler, polis hemen vuran adamı gözaltına aldı.

Zaten adam uyuşturucu madde kullanan tuhaf bir tipti. Kaptanı falan da aldılar, silahı da denize atmışlar. Sonra cenaze aracı geldi, cenazeyi torbayla götürdüler. Polis ekipleri tarafından yapılan işlemlerden sonra Selçuk N., adliyeye sevk edildi.


Yorumlar